Jump to content

Recommended Posts

Posted

www.washandgoostrobramska.pl

Długo nic nie pisaliśmy... więc piszemy...
Wszystko co dobre niestety szybko się kończy.
Czy 3 lata Naszej działalności to szybko?? 
Dla nas to całe życie...
Po drodze było sporo miłych chwil, przyjemności ,radości z Waszego zadowolenia ,nauki i parę rozczarowań. Czas leci nieubłaganie ,nie dając nam chwili oddechu.
Ostrobramska 101 z końcem tego roku mówi Wam do widzenia.
Mamy nadzieję,że zostajemy w Waszych głowach jako coś więcej niż DOBRA MYJNIA RĘCZNA.
Dziękujemy za zaufanie.

Ktoś poleci coś innego w Warszawie, najlepiej południowe dzielnice?

• 4 months later...
Posted

podbijam, ostatnio przeprowadzilem sie do warszawy,  a po zimie czas na zajecie się autem , poleci ktos miejsce gdzie bede mogl recznie umyc auto i nalozyc wosk ?

Posted

W Piasecznie jest nasz partner, Myjnia Na Dwa Wiadra. Z tego co pamiętam to za godzinę wynajęcia stanowiska płacisz 30 złotych, my jako forum mamy chyba kilka procent rabatu.

Nie raz sam myłem i trudno o lepsze warunki. Są Nilfikski, PA, kompresor, ciepło na hali, trzy stanowiska przedzielone kurtynami. Jeżeli zabraknie coś z chemii to chłopaki poratują :good: poradzą również jak potrzeba. Generalnie super miejscówka

pozdrawiam, acidmk

• Lubię to 2
Posted
W dniu 23.03.2018 o 07:24, acidmk napisał:

W Piasecznie jest nasz partner, Myjnia Na Dwa Wiadra. Z tego co pamiętam to za godzinę wynajęcia stanowiska płacisz 30 złotych, my jako forum mamy chyba kilka procent rabatu.

Nie raz sam myłem i trudno o lepsze warunki. Są Nilfikski, PA, kompresor, ciepło na hali, trzy stanowiska przedzielone kurtynami. Jeżeli zabraknie coś z chemii to chłopaki poratują :good: poradzą również jak potrzeba. Generalnie super miejscówka emoji3.png

pozdrawiam, acidmk

Serio? Można sobie samemu obmyć auto na ich stanowiskach? Co trzeba mieć ze sobą, a czego można użyć z ich arsenału? Wiadra trzeba mieć własne czy nie? Możesz coś przybliżyć?

Posted

Myślę że wszystko jest do dogadania, Tomek to bardzo pozytywny koleś :)

Możesz przywieść wszystko sam, możesz część wypożyczyć od nich...nawet chemią poratują jak będzie trzeba. Wiadra, pianownice, rękawice...Oni wszystko mają bo to myjnia detailingowa :D Jak coś podpowiedzą co i jak :) .

Naprawdę polecam :)

Posted

bodas byłem w na2wiadra kilka razy i polecam. Świetne miejsce, dobrze wyposażone - myjka, odkurzacz, kompresor do osuszania. No i Tomek właściciel, z którym można pogadać na każdy temat ;)

• 7 months later...
Posted
W dniu 1.04.2015 o 07:14, CZVRNY napisał:

Po 21:00 na Jana Rosoła - Myjnia Karcher cisza spokój. Myłem już kilkanaście razy. ;)

W dniu 13.04.2015 o 20:16, morski_kalmar napisał:

Potwierdzam. W nocy nie ma tam żywej duszy, cisza i spokój. No i przynajmniej działają wszystkie lampy czego nie można powiedzieć o innych ursynowskich myjniach.

Nadal można tam myć? Chętnie bym się wybrał dopieścić auto, a to dla mnie dobra lokalizacja. 

Dzieki!

Posted

A jakiej alternatywy teraz używacie?

Pytam, ponieważ posty są z wcześniejszego okresu i zakładam, że więcej mogło się zmienić. :)

• 4 months later...
  • 2 months later...
Posted
W dniu ‎22‎.‎03‎.‎2019 o 21:34, mniechcial napisał:

Czy zna ktoś miejsce w okolicach Marek, Zielonki lub Wołomina gdzie można samemu umyć auto?

Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka

Ja znam !!
Między rondem w Zielonce a radzymińską jest myjnia z dużym zapleczem miejsca na mycie auta która nazywa się Blue Wash , polecam. Mają nawet całkiem niezłą pianę.

P.S. Może jakiś spocik ja z Ząbek 🙂

Pozdrawiam,
Rafał

• Lubię to 1
  • 1 month later...
Posted

Panowie, jakaś miejscówka na Pradze Płd. gdzie umyję ręcznie auto w spokoju? Byleby było mało aut, dzisiaj pokusiłem się na mycie pod słońcem i mi BSD zaczął na rozgrzanej blasze zasychać...

• 3 years later...
Posted

Coś nowego się ruszyło w temacie samodzielnego mycia w WAW? Ktoś zna jakieś miejsce, gdzie można na spokojnie rozłożyć wiadro?

• 7 months later...
Posted

Nic się w tym temacie nie zmieniło? Nadal brak takich miejsc?

EDIT: Dla zainteresowanych tematem: 

Na Białołęce, konkretniej tutaj: Myjnia samochodowa Białołęka - Myjnia Bezdotykowa Perfect Wash
509 878 414
https://maps.app.goo.gl/3B8T4ghCJPW7ehmz5?g_st=ic w godzinach wieczornych pełno jest zapaleńców, którzy myją samochody wszelkiej maści kosmetykami. 

Byłem tam już trzykrotnie i wieczorem (po 22) nikt się do nikogo nie przyczepiał. Bardzo fajne stanowiska, dość drogo (okolice 1zł/30sec) ale piana dobrej jakości. 

Jednym słowem polecam, byle nie wszyscy naraz, zabookujcie mi stanowisko 😉

• Lubię to 1
  • 1 year later...
Posted
W dniu 27.03.2018 o 19:29, typro napisał(a):

bodas byłem w na2wiadra kilka razy i polecam. Świetne miejsce, dobrze wyposażone - myjka, odkurzacz, kompresor do osuszania. No i Tomek właściciel, z którym można pogadać na każdy temat ;)

To jeszcze aktualne miejsce do samodzielnego umycia ?