QuaresmaR7 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Przyszedł mi dziś ADBL Interior QD, że akurat wróciłem z pracy późnym południem a wszyscy byli z rodziny na dworze to musiałem przetestować od razu I powiem wam, że jestem zadowolony z efektu, odświeżenie auta zajęło mi może 15 minut i odwiedziłem każdy kancik, nawet sobie to po nałożeniu później dotarłem, rezultaty to 0 kurzu, bardzo fajny zapach kwiatów czy coś takiego. Jak po nałożeniu przejadę palcem to nie zostaje ani na desce/plastikach ani na palcu dosłownie nic. Może jutro cyknę jakieś zdjęcie to wrzucę jak to u mnie wygląda bo dziś już było prawie ciemno Ale QD jak najbardziej na +
YOBACK Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 @QuaresmaR7 Sadząc po samej wypowiedzi, widać że zajawka na detailing się rozwija
Tomas-sg Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 5 minut temu, YOBACK napisał: @QuaresmaR7 Sadząc po samej wypowiedzi, widać że zajawka na detailing się rozwija Detailing się rozwija a budżet domowy się zwija Pewnie jest już dostępny tylko z zapachem Limited Edition ale Gdybyś trafił na stary zapach to byś się rozczarował i to bardzo Zapach mega nieznośny i raz przez przypadek zostawiłem dobre w aucie na 2 dni... O matko jeździć się nie dało
QuaresmaR7 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Tak jak mówicie niestety mnie dopadła zajawka I pierwszy miesiąc wydałem 355zł A będę chciał przetestować kosmetyki z Soft'a, trzeba mieć w życiu jakieś pasje przecież . I zwykłego nie mogłem znaleźć QD dlatego mam QD Limited Edition
Fitte Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Tak jak mówicie niestety mnie dopadła zajawka I pierwszy miesiąc wydałem 355zł A będę chciał przetestować kosmetyki z Soft'a, trzeba mieć w życiu jakieś pasje przecież . I zwykłego nie mogłem znaleźć QD dlatego mam QD Limited Edition Limited zdecydowanie lepszy, zwykły zbyt kwiatowyWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Badii23 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2018 Też tak zaczynałem ;D gdzieś zobaczyłem auto całe białe pod piana i przeszukując google w odpowiedzi 'czemu jak myją to auto jest całe białe' natknąłem się na to forum i już poleciało ;P zaczyna człowiek jak na przykład u mnie czyli aktywna piana, Karcher, dwa wiadra. Potem zestaw sobie ogarniasz do dekontaminacji itp. itd... koniec końców kończysz z jakąś polerką w ręce ;P
QuaresmaR7 Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2018 5 godzin temu, Badii23 napisał: Też tak zaczynałem ;D gdzieś zobaczyłem auto całe białe pod piana i przeszukując google w odpowiedzi 'czemu jak myją to auto jest całe białe' natknąłem się na to forum i już poleciało ;P zaczyna człowiek jak na przykład u mnie czyli aktywna piana, Karcher, dwa wiadra. Potem zestaw sobie ogarniasz do dekontaminacji itp. itd... koniec końców kończysz z jakąś polerką w ręce ;P Daj spokój, przyszło mi kilka rzeczy do karoserii, poświęciłem dziś 5 godzin Ręce i plecy mi odpadają ale z efektu jestem zadowolony zobaczymy jak po deszczu będzie Już tu się o tym rozpisywać nie będę założe nowy temat bo na pewno będę chciał jakiś porad Ale na prawdę szacun dla tych, którzy robią tak kilka aut w tygodniu, nie mówiąc dziennie.
Gold_Car Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2018 Dziennie chyba w pracy hehe. Jak ma się małe dzieci i pracującą żonę a ty pracujesz a na wolnym opiekujesz sie małymi dziećmi a jak żona jest w domu to przy domu masz tyle roboty że czasu nie ma auta umyć raz w miesiącu ... To jak masz chwilę na auto to pogoda nie pozwala mega słońce lub deszcz to tylko zazdrościć osoba mieszkającym w bloku lub z garażem... Ale jakieś hobby trzeba mieć lepsze to niż picie alkoholu czy palenie tytoniu
Tomas-sg Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2018 @Gold_Car w sumie to dzięki detailingowe rzucilem fajki w sumie to przerzuciłem się na snus ale o niedługo z tym kończę Szybka kalkulacja i wyszło że jak nie będę palił 3 miesiące to mam flexa tylko musialbym przez 3 miesiące nic nie kupować a to mi się nie zdarzyło jeszcze 1
Moderator Domel Opublikowano 3 Maja 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 Ja używam regularnie QD LE.
Rekomendowane odpowiedzi