a80tdi Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 Bawiłem się już kilka razy w polerowanie. Jak do tej pory nie narobiłem krzywdy a efekty były dość zadowalające. Maszyna to rotacja K2, glinkowałem wodą z szamponem. Dwa lata temu miałem do czynienia z powłoka ale z UNC-r i wytrzymała ponad rok. W tym roku chciałbym uzyskać jeszcze lepsze efekty Lakier nie jest zniszczony więc myślałem o One step ale zaopatrzę się w coś mocniejszego. Niech czeka w razie potrzeby.
Wojtek256 Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2020 Witam Jak można sklasyfikować Meguiar's Swirl Remover na przeciw past EX 04-06 i NP 03-06, Chodzi mi o siłę cięcia i wykończenie na miękkim lakierze. Ponieważ mam Megsa i chcę uzupełnić zestaw o jakiegoś Sonaxa.
Berd Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 @Wojtek256 Jakiego typu maszynę polerską posiadasz?
Wojtek256 Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 46 minut temu, Berd napisał: @Wojtek256 Jakiego typu maszynę polerską posiadasz? Maszynę DA - Krauss db5800s.
Berd Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 @Wojtek256 Jeśli chcesz silniejszą pastę niż Megs Swirl remover, to bierz NP 03-06
Rekomendowane odpowiedzi