Jump to content

Shiny Garage - Nowości

Domel

Recommended Posts

• Moderator

Nie ma już Shiny Garage z nami na forum - nie ma dedykowanego tematu o nowościach.

Zakładam aby sledzić co mają nowego w ofercie.

Własnie wyhaczyłem na insta:

2018-03-21_14_24_04-_Shinygarage_shinyga

Mnie strasznie ciekawi extreame wear wax :)

Był do kupienia na Moto arena w Ostródzie "przedpremierowo" ale nikt ze znajomych się nie wybierał i kurde nie mam go jeszcze...

@Tomas22 a masz info jak oni ten wosk wycenili? Jaka tam jest pojemność?

A co do wiader to będzie mocna konkurencja z Work Stuff ;)  

Skoro jest już taki temat o nowościach SG to można również wkleić ich nowy zestaw do skóry :)
obraz.png.ddfcaad9a4fc1a2f4e5f85bec72a78d0.png

Wersja Soft - 99 zł
Wersja Strong - 99 zł

Też mi się wydaje że do wiader WorkStuff to im jeszcze brakuje sporo, ale zobaczymy ważne że jest konkurencja a rynek będzie weryfikował..

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Ja mam jeszcze wiadro SG starej edycji,wiadro jak wiadro z naklejka  :) Kupilem teraz wiadro z Leroy merlin za cale 3,50 euro 15 litrowe i 10,z podzialka i o srednicy idealnej pod grit guard,tylko napis nieco studzi zapal :dry:

A w czym schine odbiega jakościowo od WorkStuf?
Sądząc po tym jednym zdjęciu są dla mnie jakieś niejakie, wydają się szerokie a niskie, brak podziałki i wątpię by były tak pancerne i miały grubość ścianki jak WorkStuff. Ale żeby to ocenić trzeba dotknąć lub chociaż zobaczyć konkretniejsze zdjęcia. Narazie mało informacji a nawet można powiedzieć że w ogóle nie ma nic na ich temat.. Krótko, mnie osobiście nie porywają i jest to tylko moje zdanie, które może zmienię jak poznam je bliżej

36 minut temu, kusiu napisał:

Sądząc po tym jednym zdjęciu są dla mnie jakieś niejakie, wydają się szerokie a niskie, brak podziałki i wątpię by były tak pancerne i miały grubość ścianki jak WorkStuff. Ale żeby to ocenić trzeba dotknąć lub chociaż zobaczyć konkretniejsze zdjęcia. Narazie mało informacji a nawet można powiedzieć że w ogóle nie ma nic na ich temat.. Krótko, mnie osobiście nie porywają i jest to tylko moje zdanie, które może zmienię jak poznam je bliżejemoji85.png

nostradamus :lol:

nostradamus 

Może mi nawet kolor nie leżeć i mogą mi się nie podobać. Napisałem jest to moje zdanie tylko.. Przeczytaj całość a później się śmiej.

33 minuty temu, alexander.p napisał:

nostradamus :lol:

18 minut temu, kusiu napisał:

Może mi nawet kolor nie leżeć i mogą mi się nie podobać. Napisałem jest to moje zdanie tylko.. Przeczytaj całość a później się śmiej.

masz tę moc. masz tę moc.  Jesteś w posiadaniu wiadra WS i SG czy tylko ze zdjęć?

nie będę polemizował z testem organoleptyczny :)

7 godzin temu, Grzechu23 napisał:

@Tomas22 a masz info jak oni ten wosk wycenili? Jaka tam jest pojemność?

A co do wiader to będzie mocna konkurencja z Work Stuff ;)  

Skoro jest już taki temat o nowościach SG to można również wkleić ich nowy zestaw do skóry :)

Wersja Soft - 99 zł
Wersja Strong - 99 zł

gdzie i od kiedy dostępne? wiesz może?

• 2 weeks later...