powalla Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Ma ktoś porównanie GYEON CURE a CAR PRO CQUARTZ RELOAD? Musisz poczekać aż pogoda się poprawi, bo o ile Cure mam nawet kawałek maski zrobione, to Reload jeszcze nawet zafoliowany PS: własnie pada to białe gó...o z nieba
jedrek1980 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Bardziej chodzi o Ma ktoś porównanie GYEON CURE a CAR PRO CQUARTZ RELOAD? Musisz poczekać aż pogoda się poprawi, bo o ile Cure mam nawet kawałek maski zrobione, to Reload jeszcze nawet zafoliowany PS: własnie pada to białe gó...o z nieba Cure używam i jest zaj.... Pytam bo przez zimę trzeba zrobić zapasy
therioon Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 szkoda że u mnie nie pada , porobiło by się boki sbd
powalla Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Próbka 50ml Reload niecałe 19zł wyszła więc wrzuciłem do koszyka ...tylko miejsca na masce już nie ma na niego
jedrek1980 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Próbka 50ml Reload niecałe 19zł wyszła więc wrzuciłem do koszyka ...tylko miejsca na masce już nie ma na niego W którym sklepie?
powalla Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 http://mrcleaner.pl/carpro-reload-quick ... p1765.html -5% KA i jest 18,91 zł
Moderator krd Opublikowano 24 Listopada 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Ma ktoś porównanie GYEON CURE a CAR PRO CQUARTZ RELOAD?Co da lepszy efekt (szklistość,przyciemnienie i lepsze odpychanie wody no u trwałość na jałowym lakierze) W moich oczach to dokładnie ten sam produkt Lub super-hiper bardzo zbliżony. Używam ich zamiennie i nie widzę różnicy...
lukasz87 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 A tych dwoje ktoś stawiał w ringu z C2 bądź Silicą ? Głównie chodzi o trwałość i hydrofobowość ?
jedrek1980 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Ma ktoś porównanie GYEON CURE a CAR PRO CQUARTZ RELOAD?Co da lepszy efekt (szklistość,przyciemnienie i lepsze odpychanie wody no u trwałość na jałowym lakierze) W moich oczach to dokładnie ten sam produkt Lub super-hiper bardzo zbliżony. Używam ich zamiennie i nie widzę różnicy... Krd a masz odczucia któryś ma przewagę nad którymś? Z Cure jestem mega zadowolony i powiedziałbym ze daje lepszy efekt niż nie jeden wosk
Moderator krd Opublikowano 24 Listopada 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 jedrek1980, przeczytaj dokładnie co napisałem...
Art Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 nie chce mi się teraz przeszukiwać całego tematu, ale na pewno tu było zdjęcie Cure vs Reload i Reload dawał wyraźnie lepsze przyciemnienie cheers, Art
jedrek1980 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Ma ktoś porównanie GYEON CURE a CAR PRO CQUARTZ RELOAD?Co da lepszy efekt (szklistość,przyciemnienie i lepsze odpychanie wody no u trwałość na jałowym lakierze) W moich oczach to dokładnie ten sam produkt Lub super-hiper bardzo zbliżony. Używam ich zamiennie i nie widzę różnicy... Krd a masz odczucia któryś ma przewagę nad którymś? Z Cure jestem mega zadowolony i powiedziałbym ze daje lepszy efekt niż nie jeden wosk Krd czytałem bardzo dokładnie twój post
nefifer13 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 Tylko Reload się trochę gorzej dociera moim zdaniem.
pablo15005 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 Jakies opinie na temat qd+ z poorboy's? czy co byscie polecili na auto z powloka gtechnik c1, auto granatowe
nefifer13 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 Dodane po 2 minutach 2 sekundach: Na powłoki i nie tylko świetnie się sprawdza DG#931 w proporcjach na QD.Przy okazji oczyścisz autko bez rysowania z fantastycznym zapachem.Stosuje non stop i sąsiedzi na garażach kukają z zazdrością, jak on to robi, że auto ma cały czas jak świeżo malowane a nie używa wody. Jak na czyściutki lakier po myciu - DG#951.Zero wysiłku efekt cycuś.BSD, Finale, DG#921, Finish Kare 425, Pro Detailer, Anti-Static Finish Restorer, Last Touch, SG Almond i Reload wymiękają.
haks Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 Na ten 951 chyba się skuszę. To o nim kiedyś gadaliśmy do srebrnego?
yacek _b Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ale panowie , 951 to nie jest QD ! do jasnej ciasnej . To jest QW i tak należy go stosować . Na pewno nie ma startów do Reload-a jeżeli chodzi o wygląd i przede wszystkim trwałość . ( chociaż Reload to też nie QD ) . 951 w obecnych warunkach to dobra alternatywa na wspomaganie już wcześniej nałożonego wosku , można go nakładać w niskich temperaturach.
kedar Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Na powłoki i nie tylko świetnie się sprawdza DG#931 w proporcjach na QD.Przy okazji oczyścisz autko bez rysowania z fantastycznym zapachem.Stosuje non stop i sąsiedzi na garażach kukają z zazdrością, jak on to robi, że auto ma cały czas jak świeżo malowane a nie używa wody Dokładnie, żony Punciak czysty non-stop, ale ona tylko po mieście jeździ. Do szybkiego odświeżenia bardzo dobry produkt.
pabloo1033 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 DG #931 również mnie urzekł i po zużyciu buteleczki jest już u mnie 3784ml bańka.
daniel87 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 O jakiej proporcji mówicie mając na myśli stosowanie DG 931 jako QD?
yacek _b Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 O jakiej proporcji mówicie mając na myśli stosowanie DG 931 jako QD? roztwór z 90ml szamponu i 470ml wody
powalla Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 O jakiej proporcji mówicie mając na myśli stosowanie DG 931 jako QD? To nie jest aż takie trudne do poszukania w google ... " Produkt może także zostać użyty do stworzenia quick detailera. Należy stworzyć roztwór z 90ml szamponu i 470ml wody."
peterback Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Jak tym produktem myje sie samochód (DG 931)? Mogę prosić o instrukcje?
powalla Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Mogę prosić o instrukcje? https://www.google.pl/search?q=Optimum+ ... ie&tbm=vid
daniel87 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 yacek _b, powalla, dzięki i sorry za nieprofesjonalizm...
Rekomendowane odpowiedzi