sobka01 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 Iza, weź sobie na celownik znany i lubiany Sonax BSD - Twoja Megi Ci się odwdzięczy ładnym lookiem P.S. Na forum megane jesteś?
g.pajak Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 Sonax BSD - Twoja Megi Ci się odwdzięczy ładnym lookiem BSD wyglądu nie podbije. Śliskości też nie doda. Jeśli już, to na przykład CG P40. Do wosków naturalnych jeden z najlepszych moim zdaniem.
Administrator Evo Opublikowano 18 Grudnia 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dobrze że moja butelka BSD nie czyta forum, bo by przestała dodawać looku....
Iza88 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 No to poczytałam wstępnie o BSD i widzę, że bije na głowę konkurencję w sprawie looku i kropelkowania Dłużej się chyba zastanawiać nie będę. Dzięki za pomoc! P.S. Sobka - jestem, aczkolwiek się nie udzielam i czasami jedynie podczytuję. P.S. 2, ooo i znalazłam temat poświęcony BSD , założony przez Evo no to lekturę do poduchy na dziś już mam
g.pajak Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Dobrze że moja butelka BSD nie czyta forum, bo by przestała dodawać looku.... To chyba dlatego, że moja bańka pochodzi z kontrabandy , mój BSD do looku nic nie dodaje Przynajmniej ja nic specjalnego nie widzę BSD i widzę, że bije na głowę konkurencję w sprawie looku W porównaniu do czego? i kropelkowania ...i wytrzymałości Tu akurat pełna zgoda
therioon Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 BSD akurat looku prawie w ogóle nie daje, reszta zgoda
sobka01 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Wg mnie BSD ładnie podbił wygląd Meganki... To samo jak położyłem go na golutki naprawdę zmęczony lakier w Passacie narzeczonej - wygląda dużo lepiej. Przyjdzie wiosna, będą korekty, będą zdjęcia, będzie potwierdzenie...
Big Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 BSD akurat looku prawie w ogóle nie daje Oczywiście że dodaje !! Ładnie przyciemnia lakier (mozę ie tak dobrze jak Megs UQD) i wyciąga głębię koloru.
escimo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 . To samo jak położyłem go na golutki naprawdę zmęczony lakier w Passacie narzeczonej Dokładnie. BSD podbija look wg mnie tylko na nieprzygotowanych lakierach. Położyłem go kiedyś na SV Insignisa i poza kroplingiem nic nie dojrzałem
Iza88 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Mi się osobiście efekty na Waszych autach bardzo podobają po użyciu tego QD i na chwilę obecną brnę przez wątek Evo w testach (nie wiele do końca zostało) Na pierwszy rzut zamawiam - i podpisuję się pod Sobka - będzie wiosna, będą zdjęcia i będzie można krytycznym okiem spojrzeć A ja tym czasem biorę się za kompletowanie reszty arsenału Big - właśnie z takiego efektu byłabym zadowolona. Mój kolor auta, początkowo brałam za srebrny (ze zdjęć nim kupiłam Maleństwo) , przy oględzinach okazało się, że to coś co podlatuje pod lekki grafit. Do chwili obecnej nie jestem w stanie sama go określić mam nadzieję, że BSD tylko właśnie pogłębi ten graficik - aczkolwiek jak wspominałam , zaczynam raczkować. Być może złych efektów oczekuję - wszystko wyjdzie w praniu
sobka01 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zawsze jak Ci nie podpasuje BSD to możesz go wystawić na giełdzie - w mig go ktoś od Ciebie odkupi Ja dla siebie kupiłem jeszcze po przeczytaniu przychylnych opinii na forum Surf City Garage - Speed Demon Wax Detailer - zobaczymy na wiosnę co to warte
Big Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Iza88, ja na twoim miejscu spróbowałbym Sonaxa BSD, alebo Megsa Ultimate Quick Detailer, jeszcze lepiej przyciemnia kolor, ale ma trochę gorsze i mniej trwałe kropelki.
g.pajak Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Mi się osobiście efekty na Waszych autach bardzo podobają po użyciu tego QD Naprawdę?? Zapraszam do tematu: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 79&start=0 Możemy rozgadywać i podyskutować co i jak
Iza88 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Big - BSD zamawiam, ale na razie nie w 5l baniaku jak się skończy to zamówię wtedy UQD, bo to był mój typ przed Sonaxem Dzięki za pomoc Panowie
tomas_78 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam a jakie opinie macie o Chemical Guys Pro Detailer? dzisiaj właśnie zamówiłem i nie wiem czy będzie dobry jednak mam szampon tej firmy Glossworkz i jest rewelacja
bienek Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Jak już zamówiłeś to sam sprawdzisz i się przekonasz. Jakbyś sobie zadał troszeczkę trudu i przeczytał ten temat dokładniej to byś wiedział jakie są opinie na temat tego QD.
yacek _b Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam a jakie opinie macie o Chemical Guys Pro Detailer?dzisiaj właśnie zamówiłem i nie wiem czy będzie dobry jednak mam szampon tej firmy Glossworkz i jest rewelacja spokojnie będziesz zadowolony , kilku doświadczonych kolegów pochlebnie się wypowiadało o tym QD
kupusso Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam a jakie opinie macie o Chemical Guys Pro Detailer? Bardzo dobry QD do naturalnych wosków, jeden z moich ulubionych. Dawniej, kiedy Zymolowe FG było nie lada rarytasem to właśnie ProDetailer był jego substytutem. Polecano go do wosków Zymola.
kedar Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam a jakie opinie macie o Chemical Guys Pro Detailer? Bardzo dobry QD do naturalnych wosków, jeden z moich ulubionych. Dawniej, kiedy Zymolowe FG było nie lada rarytasem to właśnie ProDetailer był jego substytutem. Polecano go do wosków Zymola. Potwierdzam, Pro Detailer ładnie podkreśla kolor (w moim przypadku granatowy) oraz ładnie pachnie i kropelkuje.
malkolm Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 a na moim indygo blue pro detailer wiecznie zostawiał jakieś mazaje, moim zdaniem jeden z gorszych QD,
lakikwap Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 malkolm, umnie podobnie. Nie mowie ze jest kiepski ale ja sie przekonac nie moge. FK czy UD od megsa jakis mniej problemowy a wyglad podobny. Teraz na bialym to mi bez roznicy i zazwyczan sonax laduje
siwy49 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dziwne u mnie na woskach Zymola jak SV sprawuje się b.dobrze.
Chat Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 Bardzo dobry QD, na naturalnych woskach super ! Właśnie zakupiłem galonik.
maya Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Miał ktoś styczność z AMMO Hydrate ? Na filmiku wygląda bardzo ciekawie.
Siwy Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jaki QD bedzie najlepszy na PB Natty's Paste Wax Red W moim kregu zainteresowan sa: 1. DODO JUICE SUPERNATURAL CARNAUBA GLAZE 2. Zymöl Spray Detailer 3. Chemical Guys Pro Detailer 4. FINISH KARE 425 Extra Slick Final Body Shine 5. Chemical Guys V7 Hybrid 6. Prima SLICK Quick Detailer 7. Poorboy's World Spray & Gloss 8. Poorboy's World QD+
Rekomendowane odpowiedzi