Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie mogę nigdzie znaleźć tego AG

cannonn fast shine&lube to to samo co rapid detailer ;)

Nie do końca. ;)

Fs&lube to wersja prof.

Opublikowano

Chat, dostrzegasz jakieś różnice między nimi :o

Bo jak dla mnie to jest to samo. Nie wiem, czy nawet Marek się kiedyś na ten temat nie wypowiadał - że to jest ten sam produkt.

Opublikowano

Mam wrażenie że po wersji prof. jest lepszy look.

Dodane po 4 minutach 13 sekundach:

Ale może to tylko subiektywne odczucie. ;)

Opublikowano

Wczoraj przetestowałem QD od Zymola i powiem szczerze, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Pięknie wyciągnął ziarno i głębię czerni. Chyba będzie nowy faworyt.

Opublikowano
Panowie,

1. Cheetah's Speed qd

2. AG Rapid Detailer

3.CG P40

Czy może w ogóle coś innego? Szukam czegoś dla naturala.

Do naturala bierz coś z carnaubą żeby jeszcze odświerzyć głębie czyli z tych 3- p40 albo np shiny garage mornong dew choć ten troszkę kurz łapie

Opublikowano

Położony megs #16 i postanowiłem go troche potestować ile da rade, pytanie takie - af finale kropelkuje? Zaburzy jakos wosk i nie używać żadnych qd po myciu? Bo juz nie pamiętam, ostatnimi czasy tylko hype od mainza i bsd uzywalem ;)

Opublikowano

finale kropelkuje ale średnio, widać że chce ale tej carnauby w nim jest chyba nie za wiele. jeśli testujesz trwałość wosku to ja bym niczym nie psikał

Opublikowano

meguiars ultimate wcale nie ciągnie, naturalne niektóre przyciągają ale np Finale nie przyciąga, z moich obserwacji wynika że syntetyki mniej przyciągają

Opublikowano

Jaki polecilibyscie qd na lato pod PoorboysNattys Blue??Mam FK 425,lakier czerwony Hondowski pastelowy, czy nie bedzie sie z nim gryzl?

Pod hp 1000 uzywalem zawsze FK 425 a pod PB NB zakupic inny qd czy zostac przytym?

Opublikowano

Moje zapytanie było podyktowane ogromnymi ilościami kurzu jakie ostatnio znajdywałem na aucie, okazuje się że wszystkiemu był winien jakiś pył saharyjski i dziś był ostatni dzień jego obecności nad południową polską :)

Opublikowano

Rany boskie. Przedwczoraj zrobiłem autko na cacy,wczoraj padał deszcz i ten pyl. Od kiedy mam auta nie widziałem czegoś takiego jak to wyschło.Pocieszyłeś mnie tym,że to koniec :)

Opublikowano

u mnie też tak bylo a mieszkam w centrum Polski, auto jak wyschło wyglądało jakby go śnieg zasypał :shock: pierwszy raz coś takiego miałem na aucie, o dziwo zeszło bardzo lekko podczas mycia. Btw nie piekły was oczy od tego ? :cry: ja miałem uczucie jakby mi coś wpadło do oka cały czas i dopiero sie wczoraj dowiedziałem o tym pyle

Opublikowano
Czy odrazu po woskowaniu można nałożyć QD? Czy trzeba odczekać jakiś czas?

Można tylko po co.Poczekaj aż się przybrudzi,umyj i nałóż QD