ktm950 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Nie mogę nigdzie znaleźć tego AG cannonn fast shine&lube to to samo co rapid detailer
Chat Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nie mogę nigdzie znaleźć tego AG cannonn fast shine&lube to to samo co rapid detailer Nie do końca. Fs&lube to wersja prof.
ktm950 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Chat, dostrzegasz jakieś różnice między nimi Bo jak dla mnie to jest to samo. Nie wiem, czy nawet Marek się kiedyś na ten temat nie wypowiadał - że to jest ten sam produkt.
Chat Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Mam wrażenie że po wersji prof. jest lepszy look. Dodane po 4 minutach 13 sekundach: Ale może to tylko subiektywne odczucie.
kempus Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Panowie, 1. Cheetah's Speed qd 2. AG Rapid Detailer 3.CG P40 Czy może w ogóle coś innego? Szukam czegoś dla naturala.
Chat Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Wczoraj przetestowałem QD od Zymola i powiem szczerze, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Pięknie wyciągnął ziarno i głębię czerni. Chyba będzie nowy faworyt.
kandy Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 632313QD od Zymola Spray Detailer, czy Field Glaze?
Chat Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Field Glaze już przerabiałem, sięgnąłem po budżetową wersje Spray Detailer.
mario704 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Panowie,1. Cheetah's Speed qd 2. AG Rapid Detailer 3.CG P40 Czy może w ogóle coś innego? Szukam czegoś dla naturala. Do naturala bierz coś z carnaubą żeby jeszcze odświerzyć głębie czyli z tych 3- p40 albo np shiny garage mornong dew choć ten troszkę kurz łapie
kskej Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Położony megs #16 i postanowiłem go troche potestować ile da rade, pytanie takie - af finale kropelkuje? Zaburzy jakos wosk i nie używać żadnych qd po myciu? Bo juz nie pamiętam, ostatnimi czasy tylko hype od mainza i bsd uzywalem
W1Michal Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 finale kropelkuje ale średnio, widać że chce ale tej carnauby w nim jest chyba nie za wiele. jeśli testujesz trwałość wosku to ja bym niczym nie psikał
maciek-drummer Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Czy Luxury Gloss nada się na Nattys Reda? Położyłem w piątek wosk i mam pod ręką ten QD i tak się zastanawiam bo to syntetyk raczej.
kskej Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 W1Michal, no w sumie, to przetrzymam go ze 2-3msc i sie zobaczy
HalskyYOOO Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 które qd przyciągają kurz w mniejszym stopniu od morning dew? te w pełni syntetyczne?
W1Michal Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 meguiars ultimate wcale nie ciągnie, naturalne niektóre przyciągają ale np Finale nie przyciąga, z moich obserwacji wynika że syntetyki mniej przyciągają
wojti91zmc Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jaki polecilibyscie qd na lato pod PoorboysNattys Blue??Mam FK 425,lakier czerwony Hondowski pastelowy, czy nie bedzie sie z nim gryzl? Pod hp 1000 uzywalem zawsze FK 425 a pod PB NB zakupic inny qd czy zostac przytym?
HalskyYOOO Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Moje zapytanie było podyktowane ogromnymi ilościami kurzu jakie ostatnio znajdywałem na aucie, okazuje się że wszystkiemu był winien jakiś pył saharyjski i dziś był ostatni dzień jego obecności nad południową polską
canta8 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Rany boskie. Przedwczoraj zrobiłem autko na cacy,wczoraj padał deszcz i ten pyl. Od kiedy mam auta nie widziałem czegoś takiego jak to wyschło.Pocieszyłeś mnie tym,że to koniec
W1Michal Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 u mnie też tak bylo a mieszkam w centrum Polski, auto jak wyschło wyglądało jakby go śnieg zasypał pierwszy raz coś takiego miałem na aucie, o dziwo zeszło bardzo lekko podczas mycia. Btw nie piekły was oczy od tego ? ja miałem uczucie jakby mi coś wpadło do oka cały czas i dopiero sie wczoraj dowiedziałem o tym pyle
HalskyYOOO Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Przyznam że myślałem że atakuje mnie jakaś alergia pyłki czy coś, no więc to był pył - saharyjski
maciek-drummer Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Stosował ktoś z Was Mainz Hype na naturalny wosk np. nattys red? Zastanawiam się czy nie się pogryzie.
mario704 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Stosowałem na dodo Purple haze i
kokolokos Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Czy odrazu po woskowaniu można nałożyć QD? Czy trzeba odczekać jakiś czas?
christo Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 QD nie jest do nakładania od razu na wosk - to zabezpieczanie/uzupełnienie powłoki pomiędzy woskowaniami
mario704 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Czy odrazu po woskowaniu można nałożyć QD? Czy trzeba odczekać jakiś czas? Można tylko po co.Poczekaj aż się przybrudzi,umyj i nałóż QD
Rekomendowane odpowiedzi