bcz_pl Posted February 4, 2018 Report Posted February 4, 2018 Hej. Mam w aucie do ogarnięcia czarne plastiki, teoretycznie już jestem nastawiony na malowanie ich lakierem strukturalnym ale pomyślałem że może jest coś co by jednak to jakoś ruszyło? Są mocne przebarwienia więc wątpię, ale może z czymś wstępne spróbować? Może Polytrol? Fotka jak to wygląda niżej.
YOBACK Posted February 4, 2018 Report Posted February 4, 2018 Polytrol powinien dać rade. Próbowałeś może jakąś opalarką? 1
bcz_pl Posted February 4, 2018 Author Report Posted February 4, 2018 Nie, właśnie jeszcze nic ich wcale nie ruszałem. Póki co zastanawiam się jak się za to zabrać i chciałbym na początku spróbować jak najmniej inwazyjnie.
Moderator Domel Posted February 5, 2018 Moderator Report Posted February 5, 2018 10 godzin temu, Gozdziu23 napisał: Tutaj tylko Boll struktura zgadza sie. Zadne czernidło tutaj już nie pomoże... 1
bcz_pl Posted February 5, 2018 Author Report Posted February 5, 2018 Dziękuje panowie! W weekend prysnę je lakierem strukturalnym.
Balzac Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Jak juz to zrobisz zrób zdjęcia i pokaż jaj wyszło
Gozdziu23 Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 Ale jak będziesz miał wybór, kupuj bolla łatwiej sie wylewa od np trotona no i przy takiej pogodzie weź poprawkę, na to aby było troche cieplej a samą puszke wrzuc do ciepłej wody dla zwiekszenia jej ciśnienia, aby ci nie pluła przy szprejowaniu 1
DZIADZIA Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 @bcz_pl, zanim cokolwiek położysz, na pierwszy strzał primer do plastików, później farba 1
Recommended Posts