MMCzysci Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 Ten Binder mi chodzi po głowie... Szacunek, chyba najlepiej utrzymana Foka w Polsce 1
damiano2007 Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2019 23 godziny temu, MMCzysci napisał: Szacunek, chyba najlepiej utrzymana Foka w Polsce No nie wiem, nie wiem... Jeszcze się na tą zastanawiam haha 1
Moderator Domel Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 Zaczynamy sezon 2020 1
Moderator Domel Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 Ogarnąłem zimówki 1
Slovak Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 @Domel, czyli jutro spadnie śnieg?
Moderator Domel Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 1 godzinę temu, Slovak napisał: @Domel, czyli jutro spadnie śnieg? A niech pada Auto będzie stać z powodu epidemii wirusa pewnie do końca maja pod blokiem Więc w sumie mnie to rybka
Moderator Domel Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 Pierwsze mycie od pół roku
Moderator Streat Opublikowano 18 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 @Domel na ceramike nakładasz woski?
Moderator Domel Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 21 minut temu, Streat napisał: @Domel na ceramike nakładasz woski? UNCr to nie ceramika
Moderator Streat Opublikowano 18 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 @Domel faktycznie nigdy jakos nie przyglądałem sie tej powłoce a taki wosk nie zapycha UNCr'a?
Moderator Domel Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 Teraz, Streat napisał: @Domel faktycznie nigdy jakos nie przyglądałem sie tej powłoce a to gumowa membrana a taki wosk nie zapycha UNCr'a? Akurat w przypadku tego auta - totalnie mi to obojętne. Luźne podejście bez spiny. Smalcowanie dla totalnej zabawy i relaksu Tutaj nie zauważyłem zatkania. Domywanie dalej fenomenalne. 1
maciek-drummer Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 20 godzin temu, Domel napisał: Auto będzie stać z powodu epidemii wirusa pewnie do końca maja pod blokiem Garaż masz zakażony?
Moderator Domel Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 6 minut temu, maciek-drummer napisał: Garaż masz zakażony? W garazu stoi mk1 1
Moderator Domel Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2022 4 godziny temu, drufi napisał: @Domel Foka żyje jeszcze? Pewno Burczy, pierdzi, śmiga 2 1
Moderator Streat Opublikowano 15 Czerwca 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2022 a tak w ogole to Mk1 jest jako zabyte trzymany? czy to takie auto weekendowe? Bo na codzien nim nie jeździsz nie?
Moderator Domel Opublikowano 15 Czerwca 2022 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2022 Godzinę temu, Streat napisał: a tak w ogole to Mk1 jest jako zabyte trzymany? czy to takie auto weekendowe? Bo na codzien nim nie jeździsz nie? Żal mi go sprzedawać Tzn chciałem go już sprzedać ale żona się uparła że trzeba mieć dwa (drugie awaryjne ) więc słucham żony Wzrosła mi nawet składka OC/AC ( tak mam pełne ubezpieczenie) bo auto w tym roku jest więcej warte niż rok temu LOOOOOL (lol - jak wszystkie używki ) Prędzej czy później rdza go wpierniczy do końca. Ale co lepszego kupie za 2-4k? Nic - także trzymam póki jeździ Używam minimum 2 razy w miesiącu
Moderator Streat Opublikowano 15 Czerwca 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2022 toż to jeden z najładniejszych Mk1 jakie widziałem Kolega miał Mk1 czerwonego to rdza go brała bardzo a tutaj pod kocem trzymane, zrobic konserwacje i niech służy a tak naprawde aktualnie 2-4k to nic nie kupisz sensownego... 1
Moderator Domel Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2022 8 godzin temu, Streat napisał: toż to jeden z najładniejszych Mk1 jakie widziałem Kolega miał Mk1 czerwonego to rdza go brała bardzo a tutaj pod kocem trzymane, zrobic konserwacje i niech służy a tak naprawde aktualnie 2-4k to nic nie kupisz sensownego... Jest pełna konserwacja ale wątpię, że wedle sztuki - bo wyłażą babole w progach i podwoziu już ... podejrzewam że jeśli to pyknę młotkiem to cała blacha się rozpadnie Jeśli do 2035 wpadnie nowy pojazd to mam plan zrobić go u nich - wedle sztuki https://www.youtube.com/channel/UC-9BLoryWbiPzz-K5IvT59A/videos Póki jeździ - ma u mnie dożywocie - jeśli koszty naprawy przewyższą wartość to się rozstaniemy 8 godzin temu, Qlimaxss napisał: @Domel dalej siedzi Unc-R? Podejrzewam, że tak ale kanapek QD już było dużo Nagram filmik - zrzut wywala mnie z butów 1
keza Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2022 12 godzin temu, Domel napisał: u nich @Domel oglądałem ich prace i byłem zainteresowany ale jak pokazują koszty całego zabiegu to cena robi wrażenie
Moderator Domel Opublikowano 7 Października 2022 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Października 2022 Foka ma się dobrze Przebieg od października 2021 do dziś około 1500 km Rasowy "zabytek" Dostała nowe filtry, oleje, końcówki drążków i zbieżność Pomyka dalej 6
Blaszak Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2022 Szacunek, że chce Ci się tak dbać o starego poczciwego Focusa.
Moderator Domel Opublikowano 11 Października 2022 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Października 2022 Godzinę temu, Blaszak napisał: Szacunek, że chce Ci się tak dbać o starego poczciwego Focusa. Po prostu żal się go pozbywać póki jeździ, drugie auto zawsze to jakiś backup Więc ma u mnie dożywocie A i jeszcze będę robić full korektę w zimę 2
Moderator Streat Opublikowano 11 Października 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Października 2022 11 godzin temu, Domel napisał: A i jeszcze będę robić full korektę w zimę a jest co robic przy tym aucie? jak to pod kocem stoi 1
Rekomendowane odpowiedzi