Grzechu23 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 Przed weekendem kurier nie dał rady dostarczyć, ale dzisiaj już są Pierwsze wrażenia.. Ekstra!! Twarde, solidne włosie Brakowało zdecydowanie takich mocniejszych pędzli w arsenale WS.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2018 @Thomas Nie mogę odnaleźć maila. Możesz wysłać jeszcze raz? Ktoś jeszcze nie dostał?
Thomas Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2018 @Good Stuff , poszło na PW
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 @kaka17ab Za chwilkę coś powinno się pojawić 1
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 Witajcie! Pomału czuć wiosnę w powietrzu. Dlatego postanowiliśmy wrócić do prezentacji naszych produktów tutaj na forum. Pierwszym z nich jest ZEPHYR - Waffle Towel. Czyli nasza fibra do szyb. Znajdziemy chętnych , którzy chcieli by napisać kilka słów o Zefirku? Dajcie proszę znać w znanej formie: 1. X 2. Y itd Pozdrawiam Michał 1
D@ViD Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 - porównam do ADBL Gofra oraz jeszcze dwóch innych No Name
chudy2355 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1.david28882. chudy2355 Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Kuba95 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do adbl goofer towel i wafle od mrcleaner
paperson Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care
damiano2007 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 30 minut temu, paperson napisał: 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 - porównanie do chinola i typowej marketowej waflówy do mycia okien zabawa na płynie falcon eye.
Patryk14 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care5. Damiano20076. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
lodowa Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram
barto125 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania
Arkeolowy Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 Ja już mam chyba 6 zefirów, polecam
Kubsonke Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care5. Damiano20076. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
MatthewxD Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają
Madri Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 2 godziny temu, MatthewxD napisał: 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca.
kaka17ab Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. Dbam o każdy szczegół także będę wymagający.
Pawel_t11 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11
stecu Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania
Badii23 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23
Swift Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23 16. Swift - chętnie przetestuje np. z GS Falcon Eye
maciek-drummer Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23 16. Swift - chętnie przetestuje np. z GS Falcon Eye 17. maciek-drummer - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL, z Falcon Eye, glass magic.
Rekomendowane odpowiedzi