Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 2 Grudnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Witajcie W tym sezonie naszą wielką siłą były nasze wiadra, a raczej wiadra Good Stuff. W przyszłym sezonie nie będzie inaczej bo zaproponujemy Wam jeszcze lepsze wiadra, które spełnią oczekiwania najbardziej wybrednych Teraz idziemy o krok dalej i w naszej ofercie pojawią się również wózki pod wiadra. Bardzo solidna, tak naprawdę dobrze znana konstrukcja. Nie jest to produkt dla wszystkich ale Ci, którzy szukają wygodny będą zadowoleni. Dzięki wózkom oferta z wiadrami stanie się bardziej kompletna. Wiemy ,że czynnikiem , który w wielu przypadkach decyduje o zainteresowaniu będzie cena. W tej chwili nie podamy dokładnie jaka będzie ale jak w przypadku naszych wszystkich produktów chcemy Wam dać rzeczy najwyższej jakości w konkurencyjnej cenie. Dlatego będzie to cena niższa od tego co jest w tej chwili dostępne w PL. Uprzedzając pytania, tak będzie w ofercie "łącznik" w celu połączenia dwóch zestawów
DrozdekPL Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Czekam z niecierpliwością Będą może czarne wiadra czy tylko białe ?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 @DrozdekPL Białe wiadro, to wiadro poglądowe Będą dostępne w dwóch kolorach czarnym i żółtym
ziomson Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Haha już widzę jak ludzie na bezdotyku z wózkami takimi śmigają. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Fitte Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 @ziomson nas bezdotykowców jest tu dużo ale myślę, ze takie wiaderka to raczej stuff dla osób, które po prostu mają możliwości mycia pod domem, na firmie itd. 1
ziomson Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Sam też myję na bezdotyku. Śmiesznie by to z takim wózkiem wyglądało. Już nie mówię co by myśleli sobie Janusze o mnie, którzy myją za 5 zł. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 @ziomson Sam bym się mocno zdziwił jak bym zobaczył kogoś z takim zestawem na bezdotyku Tak jak wspomniałem w poście wyżej nie jest to bajer dla wszystkich. Jeżeli ktoś nie ma warunków to będzie dla niego taki wózek zbędny. Natomiast jeżeli warunki są odpowiednie taki zestaw będzie pomocny i wygodny
Posejdon Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 Też należę do ekipy zaczynającej proces na bezdotyku i takie kółeczka przyspieszyły by prace choć już teraz patrzą co robię i atakują z pytaniami.Jak dojdą kołeczka to zaczną chyba robić zdjęcia @Good Stuff może jeszcze opatentować jakiś mechanizm naprowadzający żeby wiaderko jeździło za detailerem
Moderator Domel Opublikowano 3 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 jest możliwość złączenia dwóch wózków ? Tak żeby WASH and RINS jeździło koło siebie ? 1
Fitte Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 12 godzin temu, Good Stuff napisał: Uprzedzając pytania, tak będzie w ofercie "łącznik" w celu połączenia dwóch zestawów @Domel 1
piotr@sta Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jeździ po trawie (obawiam się za małych kółek)? Kiedy w sprzedaży? Mam w planach zrobienie sobie takich na "następny sezon" ale jak będzie jakiś film z prezentacją/recenzją produktu jeżdżącego po trawie to się skuszę.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 @piotr@sta Jeżeli będzie prosto i równiutko przycięta..... Szczerze , średnio. Potrzebna twarda i równa powierzchnia Ale sprawdzimy to dokładnie i damy znać jak się zachowuje
Gozdziu23 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2017 Wózki też planujecie wypuścic w lutym ?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 @Gozdziu23 Raczej się nie uda niestety
kuman1987r Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 @Good Stuff jak wygłada sytuacja z wózkami
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 @kuman1987r na razie nie planujemy wprowadzenia ich do oferty
Mateczek Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 @Good Stuff szkoda, bo na pewno przygarnął bym zestawik. A jakiegoś organizera na wiadra nie planujecie może?
Rekomendowane odpowiedzi