Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zapewne działa tak samo super jak magiczne środki odchudzające i jednocześnie budujące muskulaturę bez ćwiczeń.

Posted

Akurat filmik dotyczy innego produktu. A przedmiotowy szampon to zapewne "cudo" identyczne, jak typowo marketowy szampon z woskiem - umyje, nabłyszczy i efekt utrzyma się do pierwszego deszczu. Ochronę przed zarysowaniami można między bajki włożyć. Poza tym poczytajcie opinie na temat tego "cuda" - te pozytywne opisują, że za pomocą szamponu przeprowadza się nawet "facelifting" !!! Czyli, że nie tylko czyści i zabezpiecza, ale zmienia całe auto w nowszy model :shock: To już nie jest zwykły cud - to cud na miarę naszych potrzeb !!! :D

Posted
Akurat filmik dotyczy innego produktu. A przedmiotowy szampon to zapewne "cudo" identyczne, jak typowo marketowy szampon z woskiem - umyje, nabłyszczy i efekt utrzyma się do pierwszego deszczu. Ochronę przed zarysowaniami można między bajki włożyć. Poza tym poczytajcie opinie na temat tego "cuda" - te pozytywne opisują, że za pomocą szamponu przeprowadza się nawet "facelifting" !!! Czyli, że nie tylko czyści i zabezpiecza, ale zmienia całe auto w nowszy model :shock: To już nie jest zwykły cud - to cud na miarę naszych potrzeb !!! 
Ale z jednej strony to dobrze kupić toyote a po myciu mieć lexusa

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Posted

@Danielck33 - szampon chyba bardziej działa tak, że np. posiadasz Octavię 3 sprzed liftu, a po umyciu i spłukaniu szamponu stoi przed Tobą Octavia 3 już po lifcie, 2-3 lata młodsza... :D Przynajmniej tak wynika z tych peanów, wygłaszanych w opiniach z użycia szamponu :biggrin:

Posted

Już tytuł wygląda jak typowa reklama badziewia. Dalej nie warto czytać po takim wstępie. 

• Dystrybutor
Posted

"Nową formułę stworzono w oparciu o technologię nanocząsteczek krzemowych." :lol::lol:

Czyli, że podczas mycia następuje krystalizacja? :lol::lol:

"Zabezpieczyć lakier przed drobnymi zarysowaniami – nawet o 60,87%" - bardzo dokładne dane :P

"Jednak producent postanowił dać rabat przy pierwszym odwiedzeniu strony. Wystarczy, że zdecydujesz się teraz dołączyć do klubu rabatowego, a otrzymasz zniżkę 67%." - Ostro idą z tymi rabatami, Black Friday codziennie :lol::lol:

"Zaoszczędziłem 2000 zł na naprawach samochodu! Ultimate Varnish Protector trzeba po prostu mieć. Działa niesamowicie! Po kilku miesiącach mam o 2000 zł więcej w portfelu i samochód, który wygląda, jakby dopiero wyjechał z salonu." - Mam zawieszenie do wymiany w swojej Toyocie, może obleje je tym szamponem? :lol::lol:

I na koniec najlepsze: "Gdybym nie skorzystał z Ultimate Varnish Protector, popełniłbym błąd życia i zdecydowałbym się na generalny remont samochodu. 4-letnie zniszczenia zniknęły, jakby ktoś wymienił mi karoserię na nową. Trudno mi opisać, jak bardzo jestem zadowolony."

Cały rynek detailingowy w Polsce zniszczony jednym produktem ;c

• 3 months later...
Posted
14 minut temu, Danielck33 napisał:

Dobry wieczór przeglądając neta znalazłem takie oto cudo zna może ktoś tą firme http://pl.nanoshield.co/?gclid=CjwKCAjw-bLVBRBMEiwAmKSB8wdCIRQJ5vOObW8hDQR22LzJNTZFNiA6HzXukTC6DHYem-XSfNwGcRoCO8oQAvD_BwE

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

No i co związki z nimi ? , zwykłe qd jeszcze mają parszywy marketing, nie szanuje

Posted
11 godzin temu, StreamHD napisał:

W zestawie jest NANO-ŚCIERKA!  Biere!

Co to jest Nano-ścierka :shock: