Danielck33 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2017 Witam panowie i panie miał ktoś może z was doczynienia z tym super magicznym szampanem. http://alloversuccess.com/artykuly/ultimate-varnish-protector/ Jeśli nie ten dział to proszę o przeniesienie. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
kempus Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zapewne działa tak samo super jak magiczne środki odchudzające i jednocześnie budujące muskulaturę bez ćwiczeń.
Danielck33 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2017 Witam panowie i panie miał ktoś może z was doczynienia z tym super magicznym szampanem. http://alloversuccess.com/artykuly/ultimate-varnish-protector/ Jeśli nie ten dział to proszę o przeniesienie. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Znalazłem filmik na USA mango shopWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Eidos71 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2017 Akurat filmik dotyczy innego produktu. A przedmiotowy szampon to zapewne "cudo" identyczne, jak typowo marketowy szampon z woskiem - umyje, nabłyszczy i efekt utrzyma się do pierwszego deszczu. Ochronę przed zarysowaniami można między bajki włożyć. Poza tym poczytajcie opinie na temat tego "cuda" - te pozytywne opisują, że za pomocą szamponu przeprowadza się nawet "facelifting" !!! Czyli, że nie tylko czyści i zabezpiecza, ale zmienia całe auto w nowszy model To już nie jest zwykły cud - to cud na miarę naszych potrzeb !!!
Danielck33 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2017 Akurat filmik dotyczy innego produktu. A przedmiotowy szampon to zapewne "cudo" identyczne, jak typowo marketowy szampon z woskiem - umyje, nabłyszczy i efekt utrzyma się do pierwszego deszczu. Ochronę przed zarysowaniami można między bajki włożyć. Poza tym poczytajcie opinie na temat tego "cuda" - te pozytywne opisują, że za pomocą szamponu przeprowadza się nawet "facelifting" !!! Czyli, że nie tylko czyści i zabezpiecza, ale zmienia całe auto w nowszy model To już nie jest zwykły cud - to cud na miarę naszych potrzeb !!! Ale z jednej strony to dobrze kupić toyote a po myciu mieć lexusa Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Eidos71 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2017 @Danielck33 - szampon chyba bardziej działa tak, że np. posiadasz Octavię 3 sprzed liftu, a po umyciu i spłukaniu szamponu stoi przed Tobą Octavia 3 już po lifcie, 2-3 lata młodsza... Przynajmniej tak wynika z tych peanów, wygłaszanych w opiniach z użycia szamponu
StreamHD Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Już tytuł wygląda jak typowa reklama badziewia. Dalej nie warto czytać po takim wstępie.
DZIADZIA Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 komentarze wymiatają.... najgorsze jest to, że znajdzie się naiwniak i kupi
Dante05 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 W większości te pozytywne komentarze są podstawione przez tę firmę co sprzedaje ten "cudowny" szampon.
DZIADZIA Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2017 @Dante05, oczywista oczywistość
Berd Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2017 Reklama reklamą, opinie opiniami, ale lekko korci ,żeby przetestować
Dystrybutor Nano Ceramic Protect Opublikowano 5 Grudnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 "Nową formułę stworzono w oparciu o technologię nanocząsteczek krzemowych." Czyli, że podczas mycia następuje krystalizacja? "Zabezpieczyć lakier przed drobnymi zarysowaniami – nawet o 60,87%" - bardzo dokładne dane "Jednak producent postanowił dać rabat przy pierwszym odwiedzeniu strony. Wystarczy, że zdecydujesz się teraz dołączyć do klubu rabatowego, a otrzymasz zniżkę 67%." - Ostro idą z tymi rabatami, Black Friday codziennie "Zaoszczędziłem 2000 zł na naprawach samochodu! Ultimate Varnish Protector trzeba po prostu mieć. Działa niesamowicie! Po kilku miesiącach mam o 2000 zł więcej w portfelu i samochód, który wygląda, jakby dopiero wyjechał z salonu." - Mam zawieszenie do wymiany w swojej Toyocie, może obleje je tym szamponem? I na koniec najlepsze: "Gdybym nie skorzystał z Ultimate Varnish Protector, popełniłbym błąd życia i zdecydowałbym się na generalny remont samochodu. 4-letnie zniszczenia zniknęły, jakby ktoś wymienił mi karoserię na nową. Trudno mi opisać, jak bardzo jestem zadowolony." Cały rynek detailingowy w Polsce zniszczony jednym produktem ;c
StreamHD Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 Ja zamawiam 5 litrów ale nie do auta a dla siebie!
Danielck33 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2018 Dobry wieczór przeglądając neta znalazłem takie oto cudo zna może ktoś tą firme http://pl.nanoshield.co/?gclid=CjwKCAjw-bLVBRBMEiwAmKSB8wdCIRQJ5vOObW8hDQR22LzJNTZFNiA6HzXukTC6DHYem-XSfNwGcRoCO8oQAvD_BwEWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Gozdziu23 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2018 14 minut temu, Danielck33 napisał: Dobry wieczór przeglądając neta znalazłem takie oto cudo zna może ktoś tą firme http://pl.nanoshield.co/?gclid=CjwKCAjw-bLVBRBMEiwAmKSB8wdCIRQJ5vOObW8hDQR22LzJNTZFNiA6HzXukTC6DHYem-XSfNwGcRoCO8oQAvD_BwE Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka No i co związki z nimi ? , zwykłe qd jeszcze mają parszywy marketing, nie szanuje
StreamHD Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2018 W zestawie jest NANO-ŚCIERKA! Biere!
macmel Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 "policja nie da mandatu za brudną tablicę" BIORĘ DZIESIĘĆ
W1Michal Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 "Oszczędzasz paliwo zimą dzięki izolacji "
menior Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 11 godzin temu, StreamHD napisał: W zestawie jest NANO-ŚCIERKA! Biere! Co to jest Nano-ścierka
Rekomendowane odpowiedzi