Mudaa Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Witam, jestem nowym użytkownikiem na forum. Mam nadzieje, że mój post jest w dobrym dziale. Poszukuje dobry wosk. Wydaje mi się, że w płynie powinien zapewnić moje oczekiwania. Samochód ma 5 miesięcy, jest koloru czarnego. I teraz pytanie jaki wosk polecacie? Jestem amatorem jeśli chodzi o dobrą pielęgnacje auta, więc proszę zachować cierpliwość jeśli pisze bzdury. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 W autodetailingu dobry wosk to pojęcie względne. Jaki budżet posiadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mudaa Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 80-100zł. Także zależy mi na efekcie wizualnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 @Mudaa na zimę kup sobie 0,5 l ADBL Quick Wax i wspomagaj go co 2-3 mycia ADBL Synthetic Spray Wax (też 0,5 l). Razem wydasz osiemdziesiąt kilka zł i będziesz zadowolony. Do wiosny poczytaj dokładnie nasze forum, to uzupełnisz swoją szafę o dobry wosk letni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mudaa Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 @paperson A czy te kosmetyki mogę stosować na 13 letnie autko o kolorze piasku pustyni? Zwykle do tego auta korzystałem z wosku K2 za 12zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 @Mudaa pewnie Będziesz jeszcze bardziej zadowolony, a auto będzie miało przyzwoitą ochronę zimą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mudaa Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 To ja poleciłbym Quik Wax ze stajni Meguiars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 A ja polecę Prima banana na cleaner Prima Amigo Trochę więcej roboty i kaski ale efekt przyslowiowa "truskawka na torcie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Servfaces Hybrid Spray Wax (dział Testy/Woski) intensywnie podbija kolor, zapewnia dobrą ochronę i jest bardzo wydajny - warto rozważyć jego zakup. Niebawem w ofercie tej firmy pojawi się również - Hydro Seal, wyjątkowo hydrofobowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi