Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

5l bumblebee2.jpg

Bumblebee stworzony z myślą o maksymalnej przyjemności z mycia auta. Świetne właściwości myjące, bardzo dobry poślizg, sporo piany i obłędny zapach Ciasteczek i Biszkoptów! Dzięki neutralnemu pH sprawdzi się jako szampon do bieżącej pielęgnacji aut zabezpieczonych różnego rodzaju woskami, powłokami itd.

Sposób użycia:
1. Spłucz auto wodą pod ciśnieniem.
2. Wlej do wiadra 30-40ml produktu na każde 10l wody.
3. Wymieszaj szampon z wodą (użyj mocniejszego strumienia wody 
w celu powstania piany).
4. Umyj auto za pomocą rękawicy/gąbki z mikrofibry od góry do dołu.
5. Spłucz aut pod ciśnieniem.
6. Osusz auto.

Ceny 

500ml 19.9

1L 29.9

5L 99.9

Posted

wczoraj juz chcialem kupic u Mariusza ale jeszcze nie ma :D

Posted

Ja już jutro mam dostać na prezent;p :D . Bo Dziewczyna chcę skorzystać z Black Friday ;D 

Będę mógł tylko powąchać , bo szampon ląduje w bezpieczne miejsce i czeka na gwiazdkę:D

Jak ja tyle wytrzymam :( dobrze ze chory to troszkę mnie to będzie powstrzymywać :D

Edit: Szampon już u mojej Dziewczyny w domku😀. Więc wypadało by sklecić kilka słów😊. @Gesiu_15. Zapach super  przypomina mi  Tire dressing Adbla.Zresztą Pan Grzegorz z @Clinic4Car twierdzi tak samo.  Ale to oczywiście na plus bo bardzo lubię tego typu woń😊😀.Konsystencja szamponu płyna ciecz bardzo fajna sparwa nie będzie problemu z płukaniem korka czy miarki . Jak ma się to w przypadku z szamponem o zapachu coli konkurencyjnej Polskiej marki. To by było na tyle szampon czeka teraz na Wigilię bożego narodzenia na odbiór ;)

• 7 months later...
Posted

Świetny szampon i szczerze polecam. Poślig jest swietny a zapach to istna poezja 😉 Z automatu kupiłem 5l i nie załuje ani złotówki