Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2018 @Grzechu23 Czekamy jeszcze za nowymi pędzelkami i jutro wysyłamy do Partnerów. Po weekendzie u nich
menior Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2018 Bardzo fajnie sie tym pracuje i lepiej niz megsowym(mega drogim)wiem bo juz posiadam wlasciwie identyczny Jakis czas temu znalazlem w sklepie z akcesoriami motoryz. za jedyne 1,40E
denykeny Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2018 Czy aplikator ma wymienną gąbkę ?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2018 @denykeny Nie ma
Moderator Domel Opublikowano 14 Lipca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 Kto ma i używa regularnie ? Jak tam opinie po pól roku ? Jest ok ? Bo te z alidupy są dobre na raz ...
kursien Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 @Domel od 3miesięcy męczę apliaktor Lare i do teraz mimo że jest lekko postrzępiony to wciąż się trzyma panki spokojnie polecam! Work Stuff'a jeszcze nie użylem - mimo że kupiłem dokładnie w tym samym zamównieniu Ale fakt - po kilku użyciach aplikatora Lare pianka jest juz brudna, a i ręce od jakiegoś czasu przy aplikacji ADBL BW też mam ubrudzone.
Eidos71 Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 Używam naprzemiennie WS i Meg'sa. Na razie oba się trzymają, chociaż na WS na jednym "kancie" gąbka się lekko wystrzępiła. Każdy z aplikatorów prałem już chyba 2-krotnie (piorę je w pralce, w siatce do bielizny) i pranie w temp. 40 stopni nie powoduje uszkodzeń gąbki, ani kleju mocującego. Oba aplikatory trzymają się na pewno lepiej, niż używane wcześniej gąbeczki kuchenne (chociaż gąbeczki są tanie i nie szkoda wyrzucić taki "aplikator" po użyciu do jednego kompletu opon). 1
Rekomendowane odpowiedzi