Skocz do zawartości

Mercedes W124 E500 - "szybka" frajda dla detailera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mam takie oczekiwania :) tym bardziej że padają same pozytywne komentarze na temat togo wosku Innotec hi-temp wax spray.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator
Opublikowano

Spy Photo z kolejnego i zarazem ostatniego projektu w najbliższym czasie ;-)
Chcecie relację? Tym razem 100% oryginał, nie będzie napięcia, nie będzie emocji. 
Będzie zabawa, mizianie i przywracanie do stanu fabrycznego.
DSC07097.jpg.106da185f90ec2aabba75f13ccced1c0.jpg

DSC07095.jpg.4ca09e20f86f58063d17a285b54890d8.jpg

Opublikowano

@AreK potrzebujemy adrenaliny a Twoje projekty są skarbnicą wiedzy i mądrości:) i sporej dawki tego produktu. A te dwa zdjęcia wywołują tyle ekscytacji i ciekawości więc nie dziw się @paperson - owi, że oczekujemy na nie niecierpliwie.

• Administrator
Opublikowano

Może ktoś ma ochotę przyjechać i chciałby pomóc? Projekt totalnie na luzie, dla zabawy,odprężenia, zgodnie z ideą naszego teamu ;-)

• Moderator
Opublikowano
5 minut temu, AreK napisał:

Może ktoś ma ochotę przyjechać i chciałby pomóc? Projekt totalnie na luzie, dla zabawy,odprężenia, zgodnie z ideą naszego teamu ;-)

do Oslo czy Pozniania ? :D

• Moderator
Opublikowano
Teraz, AreK napisał:

Jestem w Poznaniu

jakby nie tyle km ode mnie to już bym był w drodze :(:(:( taka kooperacja to lepsze jak szkolenie detailerskie za pińćset tysięcy :D:D:D

Opublikowano
13 minut temu, AreK napisał:

Kusisz, aż tak daleko nie mam do Posen. :mrgreen:

Opublikowano

Mesiek był picowany na sprzedanie ale widać niedokładnie bo chyba idzie dalej w świat albo stare ogłoszenie na allegro jeszcze wisi :D

Mimo to robótka na duuuzy plusik :)

• Administrator
Opublikowano
37 minut temu, Tomas22 napisał:

Mesiek był picowany na sprzedanie ale widać niedokładnie bo chyba idzie dalej w świat albo stare ogłoszenie na allegro jeszcze wisi :D

Raczej nie ten

Opublikowano
2 godziny temu, Domel napisał:

jakby nie tyle km ode mnie to już bym był w drodze :(:(:( taka kooperacja to lepsze jak szkolenie detailerskie za pińćset tysięcy :D:D:D

@Domel zgadzam się z Tobą:D:D

Opublikowano

Fajna relacja, a przede wszystkim auto z jajami a nie plastik :)

Czekam z niecierpliwością na relację z kuracji E31

Pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Arku , czy produkt Innotec Hi-Temp Wax Spray jest bezbarwny ?? Czy zostawia taki trochę szarawy nalot? 

• Administrator
Opublikowano

@david2888 produkt ten zostawia matowe wykończenie przez co może sprawiać wrażenie stłumienia bazowego koloru. Wg mnie nie pozostawia "szarawego nalotu"