miwost Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Witam. Pytanie do użytkowników ADBL AIO. Zamówiłem takowy, dziś przyszedł, dziwi mnie konsystencja - jak mleko/woda, takie co całkowicie się rozleje. Na filmiku z YT ADBL'a produkt ma konsystencje prawie, że pasty, jest dość gęsty i się nie rozlewa, prezentujący musi nawet nacisnąć butelkę by go wycisnąć. Ten mój to normalnie się wyleje jak go przechyle. Nie wiem czy to otwierać czy od razu reklamować. Jak u was ten produkt wyglądał? (widzę jak wygląda bez otwierania ponieważ butelka ma przezroczysty pasek przez, który widać konsystencje produktu, swoją drogą wygląda jakby było trochę mniej niż 500 ml...). Pozdrawiam. Mój: Z YT:
CoolBreeze Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 A weź porządnie potrząśnij tą butelką, tak żeby się wszystko dobrze wymieszało.Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Tomas-sg Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 @miwost coś jest nie tak. Jaki ma zapach? Bo przypomina konsystencja Interior Wow
CoolBreeze Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 W takim razie słabo to wygląda. Na pewno jest to za luźna konsystencja. No potrzasalem potrzasalem.. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
miwost Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Opakowanie mowi apple. Pachnie moze i jak apple moze jak banan. Chyba slaby w zapachach jestem. Kur nawet nie mow ze co innego wlali. Dziwne jest to ze poziom byl ponizej kreski na 500 ml.
CoolBreeze Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Pisz/podejdź do sprzedawcy. Albo wymiana, albo zwrot. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
miwost Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Dzieki panowie. W ogole takie info ze obsluga adbl z face`a pierwsza klasa. Piatek 20:00 i odpisuja. Nawet filmiki swieze prawidlowej konsystencji.
ktm950 Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 17 minut temu, miwost napisał: Miałem podobnie, ale po zmierzeniu okazało się, że mimo to jest 500 ml. AIO jest lekko zielonkawe, WOW, mleczno-żółty.
Moderator Domel Opublikowano 6 Lipca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 U mnie gęsta pasta.
Tomas-sg Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 @miwost super ze sprawą rozwiązana chłopakom nie można zarzucić że olewam takie sprawy
miwost Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 No to gesta pasta u mnie nie mozna nazwac. Dzieki. Trzymcie sie.
Fredi88 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Czyli WOWa ci wlali jak bananem pachnie
Kryman Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 Mały update. Czarny lakier na Fordzie Mondeo, ręcznie na aplikatorze z mikrofibry. Ja wiem, że to nie są dwa etapy, ale nie ma co przesadzać, to w końcu AIO. Jest znacznie lepiej, a lakier był mocno zniszczony. @ADBL 2
mihau12 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 jak adbl reaguje z plastikowymi/gumowymi elementami? chcialbym zastosowac na starym aucie (<15lat) i sie zastanawiam czy moze rozpuscic albo zajsc na bialo na gumowych uszczelkach albo plastikach. wiadomo - nie bede specjalnie po tym jezdzil ale z drugiej strony czy lepiej bedzie je i inne czarne elementy okleic?
Rekomendowane odpowiedzi