paperson Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 @Ari sam trę piętami A na poważnie czekam na cieplejsze dni ...i niech mi się w końcu garaż nagrzeje Dzięki @KapselK Ostatnio było czochranko e36, to teraz przyszła pora na Leona. Ale obiecuję, że niebawem relacja z korekty BMW
DZIADZIA Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 wnętrze, jak ja tego nie lubię... dobra robota widzę, że Azor pilnował cobyś nie odpuścił w połowie czochranka
paperson Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 @rygryss dokładnie, teraz też leży, a żona musi masować plecy
KapselK Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 4 godziny temu, paperson napisał: Ostatnio było czochranko e36, to teraz przyszła pora na Leona. Ale obiecuję, że niebawem relacja z korekty BMW Czekam, czekam. Jest na czym się uczyć, ja nie zdążyłem a wcześniej pewnie nikt nie robił.
paperson Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2018 @Mumins na ali MJJC Dotarła w 7 dni
Badii23 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Powiedz mi a) gdzie kupiłeś taki pojemniczek do transportu gratów garaż/auto i b) po co ci ta cytryna?
PiterG Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Pojemnik na graty pewnie z biedronki ... Chociaż widziałem go też w innych sklepach. Fajna robota z tym wnetrzem osobiście za tym nie przepadam ale trzeba robić Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Karbo Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 @paperson nie wiem jakim cudem zginęła mi Twoja aktualizacja z marca Ale chciałbym powiedzieć że efekt bajurka Widzę że nie tylko ja stosuje pianowniczkę z lidla, też chyba nie widzisz sensu przepłacania za taki sam efekt piany? Fajny Azorek !
paperson Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 @Badii23 no wreeszcie ktoś spytał o tą cytrynę. To była taka mała fotograficzna prowokacja +1 za spostrzegawczość. Pojemniczek firmy Curver mega, kupiłem go w Biedronce. Już nie muszę tachać gratów pod pachami @SylPio Dzięki! Robota niewdzięczna, w dodatku żona przez ostatni tydzień jeździła Leonem i stan wnętrza wrócił do pierwotnego @Karbo spoko, dzięki za uznanie Pianowniczka się sprawdza Niedługo biorę się za korektę i woskowanie
Rekomendowane odpowiedzi