cineK Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 a czy stosował ktoś Wheelwax ? Jakie spostrzeżenia?
darkzone Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Podbije trochę temat. Czy przed FK 1000hi-temp felgę wystarczy przelecieć glinką czy coś jeszcze potrzebne jest po glinkowaniu? SRP do felg to raczej kiepski pomysł co nie? Jestem słabo oblatany w temacie stąd moje pytanie. Dzięki za odpowiedź
proximo Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 U mnie sprawdzało się przygotowanie felgi w.g przepisu: -mycie, tar removery, glinka -srp -ipa (zmycie srp) -fk1000p Po takiej kuracji trzymalo dlugo
Shmatan Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Ja jedna przednią felgę pod wosk potraktowałem pp2, drugą zaś samym IPA - myśle że do zmiany kółek na zimowe będę mógł porównać wytrzymałość
fernando Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Panu, a gtechniqa na felgi ktoś kładł? Szukałem, ale nie znalazłem żadnych opinii na forum...
Rosemeyer Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Ja mam C5 na felgach i zaciskach od wiosny. W sumie to jestem zadowolony, bo latwiej sie czyszcza i caly set po myciu wyglada jak nowy.
Stefan-16 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 A może zabezpieczyć felgi kwarcem od.... Tenzi http://www.autodetailingtenzi.sklep.pl/ ... -p-84.html
Gilotyn@ Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Panowie i panie Zimowo kółko idzie do proszkowania i malowania w czarny błyszczący kolor. Postaram się aby był w jakimś ciekawym odcieniu i barwie. Pytanie pierwsze jaki polecicie wosk na zimę? Taki żeby długo utrzymywał się i nadawał głębi i blasku feldze. Felgi będą myte przynajmniej raz w tygodniu lekkim steżeniem APC. Oczywiście przed woskowaniem dokładne, mycie-dekontaminacja-glinka-IPA
Administrator Evo Opublikowano 2 Października 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Czy sądzisz że padną teraz inne propozycję, niż padły przez kilkanaście poprzednich stron ?
MarrciN Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Tylko i wyłącznie swissvax autobahn
Ciastek Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 albo znów powtórzone kilkakrotnie wersja budżetowa, 1000p
Gilotyn@ Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Evo- racja w sumie nic nowego nikt nie wyczaruje
Stefan-16 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Ma ktoś/stosował AF Mint Rims??
escimo Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Stefan-16, wiem kto ma, wąchałem i miałem w łapach. Może uda mi się namówić tą osobę na test na moich stalówkach SV Autobahn + FK 1000p + AF Mint Rims Tylko nie mam pomyslu co na 4 felgę położyć
patol Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Dla porównania nic nie nakładać.
Moderator krd Opublikowano 25 Października 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 SV Autobahn + FK 1000p Jeden taki test wlasnie trwa
Moderator krd Opublikowano 26 Października 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Jak auto wyjedzie z garazu Aczkolwiek po pierwszym psikaniu atomizerem musze powieziec, ze obydwa produkty nie kropelkuja specjalnie na polerowanych powierzchniach. Za to typowe woski do karoserii juz bez problemow...
szymon_k Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Pany, czy AF Mint Rims zawiera teflon tak jak Autobahn?
prezes.gd Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Mint Rims nie zawiera teflonu.
szymon_k Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 gracias signor, tak więc SV AB rulez
lqaspl Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam Mam pytanie o najlepszy sposób zabezpieczenie felg po malowaniu Ostatnim czasy nabyłem seacika który stoi na 17 - o takich http://www.centrum-felgi.pl/Allegro/fev ... felgi5.jpg Niestety są one w dość słabym stanie - także w najbliższym czasie pójdą wszystkie do malowania , i tu pojawia sie moje pytanie czy wystarczy do zabezpieczenia po malowaniu sam wosk - myślałem żeby kupić FK1000P HIGH TEMP - w tym mniejszym pojemniku ( o ile to starczy na 4 felgi ? ) Czy trzeba jeszcze czymś zabezpieczyć nową powierzchnie ??? Pozdrawiam
gary Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 lqaspl, kolego przeczytaj wszystkie 19 stron tematu, a odpowiesz sobie na pytanie!
Griffe Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2012 A po co sie trudzic i czytac? Mozna wejsc, pochwalic sie, zadac pytanie i juz
Rekomendowane odpowiedzi