Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć i czołem,

na wstępie witam tych, którzy mogą mnie jeszcze pamiętać, a wszystkim gratuluję wspaniałej roboty - forum miażdży porządkiem i merytoryką :-)

Do brzegu. Kończę doprowadzać swojego CL-a do porządku i chciałbym go oddać na detailing. Nie jest to pierwszy raz, ale chciałbym trafić na kogoś/zakład, który efektem swojej pracy - w przenośni - urwie mi jaja. I nie chodzi mi o to, że skutecznie usunie smołę z progów, bo z perspektywy codziennej eksploatacji nie jest to dla mnie istotne. Bardziej chodzi mi o staranną korektę, wypranie podłogi i podsufitki, wypolerowanie drewna oraz zabezpieczenie skór. 

Jak coś, to proszę pisać na PW.

Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz - szacun!

M.

PS. Przepraszam, jeśli temat w złym dziale.

• Moderator
Posted

Sorki, nie uraź się. Jestem tu tylko 6 lat. Ty 8. Masz status Legenda. Szukasz detailera ? Nie możesz zrobić sam ?

Nie rozumiem - tylko pytam.

Pzdr.

Posted

Nie ma czegoś takiego jak najlepszy detailer. Analogicznie, do dziś się ludzie kłócą co lepsze Mercedes czy BMW, Ferrari czy Lamborghini.

Możesz przebierać w ofertach do woli.

Jak chcesz jakiegoś gotowaca to przykładowo salony wszystkich czterech powyższych rekomendują zadbaneauto . pl

@Domel nie każdy chce kupować odkurzacze piorące, tone chemii, które użyje tylko raz.

Nie każdy poświęci tydzień urlopu na grzebanie przy samochodzie. A to czego oczekuje @Globy zajmie kilka ładnych dni.

Posted

Wiem, wiem, to tak przewrotnie ;-) Oczywiście miałem na myśli: "czy ktoś może polecić porządnego detailera". 

Piękne dzięki za namiary, odezwę się tam.

Co do statusu, to towarzyszyłem temu forum u zarania jego dziejów, natomiast z powodu zapracowania moje zainteresowanie detailingiem jest obecnie głównie teoretyczne. Niemniej dbam o to, żeby mieć czysty i lśniący samochód, regularnie sam go woskuję, sprzątam, przeprowadzam wszelakie ręczne zabiegi, ale też co roku odstawiam na detailing.

Szerokości.

• Moderator
Posted
19 godzin temu, Globy napisał:

Szerokości.

I wzajemnie :) pozdro i powodzenia :)