imola33 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 10 godzin temu, gtszudi napisał(a): co za motor tam masz pod maska ? 2.0 136 km. Odetkany wydech (fabryczny kolektor mocno dusi ten samochód). W garażu leży mi jeszcze inny ssący i większa przepustnica. Do tego jakieś większe wtryski. Celuję w przyszłości w minimum 160. Może kiedyś jakieś wałki od Cat Cams, ale na razie są inne rzeczy do roboty. 8 godzin temu, DaV napisał(a): Ehhh do mojego Saaba nawet nie dało się kupić DS performance Do mojej 33 to nawet zwykłe klocki się już powoli kończą na magazynach Mógłbym cały wykład zrobić o tym, które części są już nieosiągalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas.p Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @imola33 no to będzie latać . Moja S16-ka miała 149hp i wymiatała na tamte czasy (20 lat temu). Ile razy mnie ktoś zaczepiał na światłach ze zdziwieniem "co ty tam masz pod maską ?" A to tylko Peugeot 206Nadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @przemas.p co miałeś porobione? Widziałem, że te silniki (w przeciwieństwie do EW10J4S z RC) często pokazują moc ponad fabrykę, częsty widok to okolice 145 po samej zmianie wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas.p Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @przemas.p co miałeś porobione? Widziałem, że te silniki (w przeciwieństwie do EW10J4S z RC) często pokazują moc ponad fabrykę, częsty widok to okolice 145 po samej zmianie wydechuPrzelotowy wydech z nierdzewki, filtr k&n plus mapa. Dobrze wspominam ten samochód . Ale łeb urywał Nadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Dziś zwykłem mycie z przetarciem QD ale efekt "białości" poprawił mi humor. Bohaterowie dzisiejszego dnia: A efekt: Chowam do garażu trochę się nacieszyć. Od jutra u mnie znowu ma padać 13 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Dziś wizyta u teściów wiec pobudka o piątej i mały serwis powłoki i wzmocnienie Aqua Bosterem 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 @Eryczek fajne te tiguany 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 @pablo15005fajne fajne, a jakie praktyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 57 minut temu, Eryczek napisał(a): @pablo15005fajne fajne, a jakie praktyczne Bardzo fajne, tylko jak dla mnie u @Eryczek@Eryczek felga psuje cały zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 @Eryczek Potwierdzam... Miałem takiego, tylko nie w R-ce.... Czasem żałuję, że mnie podkusiło do zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 @zwirek03to mój zestaw letni. Mam jeszcze zestaw zimowy: Mnie się oba podobaja. 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 @Eryczek jeden lubi rybki drugi akwarium, według mnie nic oprócz felgi SUZUKA nie nadaje się do tego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 @zwirek03 felga 20 cali i profil opony 40? Felga piękna, potwierdzam. Ale ja mieszkam na obrzeżach miasta gdzie drogi pozostawiają sporo do życzenia. W dodatku miastem na obrzeżach ktorego mieszkam jest Łódź, gdzie drogi nawet w centrum są do bani. Na zdrowy rozum to nawet 19 cali co mam to za dużo ale kupiłem auto z takimi felgami i raczej już tego nie zmienię. W 20 cali na pewno jednak nie pójdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Jeszcze nic, ale kupiłem drugi zamek drzwi do F4. Słownik: "wulgaryzmy polskie: tom 1" też już do mnie idzie. Najgorsze, że zaczęło mi się takie dłubanie podobać, mimo, że mam dwie lewe ręce, a gdybym mógł, to bym miał i trzy. Jakiś rodzaj masochizmu.Przeżyjmy jeszcze raz pierwsze podejście i trzymajcie kciuki za drugie. Na zdjęciach ten najłatwiejszy etap. Założyć panel z powrotem to droga przez mękę. Procedura opracowywana chyba przez kogoś prześladowanego w dzieciństwie.Wyryte w skale z S20 FE 5G 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuptuś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 @MMCzysci Ty za duże masz narzędzia, powinny być zegarmistrzowskie do zegarków swatch. Ale i tak szacun że chce Ci się to robić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 A daj spokój, groźby utopienia samochodu w Wiśle również padały...BTW - wyczuwam aluzję, trafna Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Pierwsze mycie po powłoce. Zarzuciłem Neoxala, bo czemu by nie? Fajnie siedzi na plastikach. Dodatkowo na boczne i tylną szybę wpadł Soft99 Glaco Roll On Max. Opony Megs Endurance. We wnęki wleciał Elite Detailer QD - jeden z moich ulubionych zapachów, jeśli chodzi o chemię. Mam nadzieję, że do wnętrza też trochę tego zapachu doleci. Tymczasem 206 stoi w warsztacie. W niedzielę robiłem zaciski, które wysłałem wyżej, ale po walce z elastycznymi przewodami hamulcowymi uznałem, że zostawiam ją w warsztacie, i niech ogarną wszystkie przewody, włącznie ze sztywnymi. Fajny dostęp do odpowietrzników, nie trzeba ściągać felg. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 @MMCzysci, pogrzeb przy japońskim aucie. Wyglądasz jak po wojnie z kotem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 @MMCzysci, pogrzeb przy japońskim aucie. Wyglądasz jak po wojnie z kotem Ma graty zamienne z Mitsu - liczy się? Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 10 godzin temu, MMCzysci napisał(a): Ma graty zamienne z Mitsu - liczy się? Masz wystające metalowe elementy o ostrych krawędziach pod deską i w boczkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 @imola33 widziałem te zaciski na profilu Alpaki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Masz wystające metalowe elementy o ostrych krawędziach pod deską i w boczkach? Yyy... az tak to nie. Pewnie ktoś za to nie dopłacił w salonie Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 No i ch... ch... chrabąszcz! Jak to mawiał Doktor Wezół w moim ukochanym Ranczu: "To niewiele pomogło. Aaaale i nie zaszkodziło!" Zmontowane jak w fabryce, tylko... nie działa. Podrzucę temat, jak pójdzie na wymianę końcówek drążków i oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuptuś Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 @MMCzysci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 @MMCzysci Co Ci nie działa ? Co już zrobiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi