Michał126 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 [ref]Arkeolowy[/ref], na moim Malaczu mam UNCr'a od Pajko. Kupiony w październiku, kładziony w maju. Przez cały czas stał... między kwiatkiem a oknem, na parapecie. Bardzo mocno go dokręciłem po tym jak powąchałem jak odpakowałem paczkę. Problemów z docieraniem brak. Moje wcześniejsze doświadczenie z powłokami - zerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majeczek78 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Fajnie wyszło ! Gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koszal Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Profesjonalna robota lubię czytać/oglądać twoje relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafarafa7 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 wyszło pięknie, szkoda że już coraz mniej tego jeździ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Powtórzę to co poprzednicy, ale muszę Uwielbiam e46, a to m3 to cudo na kółkach. Do tego w takim stanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Wykonana praca na najwyższym poziomie Bardzo miło sie ogląda twoje relacje Fura konkret, M3 E46 to już praktycznie egzotyk na ulicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dn501 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Piękne M3 - super robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linden Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zastanawia mnie dlaczego w swoich relacjach zawsze najpierw dajesz prickborta a później jakiegoś iron off`a, skoro większość forumowiczów używa ich w odwrotnej kolejności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 12 godzin temu, linden napisał: Zastanawia mnie dlaczego w swoich relacjach zawsze najpierw dajesz prickborta a później jakiegoś iron off`a, skoro większość forumowiczów używa ich w odwrotnej kolejności? Też najpierw atakuje smołą potem iron offem, generalnei to nei ma moim zdaniem żadnej różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linden Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Wydawało mi się że był kiedyś na forum wątek o tym że użycie smoły przed iron offem, osłabia działanie tego drugiego, tylko nie pamiętam czym była poparta ta teza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Robię tak od wielu lat . Jak dla Mnie sprawdzona metoda . Nigdy nie miałem z tego tytułu problemów czy jakichś dziwnych objawów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Kolor skórek w bmw mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi