bienek Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Myślę, że na wakacjach będzie update. Auto kolegi i nie wiem co dokładnie będzie zrobione we wnętrzu. Ja musze jeszcze wyciać parę syfków i pewnie jeszcze przejadę abralonem 2000 żeby było jeszcze bardziej gładko.
psz3m3g Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Coś pięknego ;D jak na wiedze zdobytą w internecie i od znajomego masz mega talent
Roxoon Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Super robota Super się ogląda takie relacje i czekam na następne etapy
Franek Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Że też pierwszy raz widzę ten wątek. To mi się podoba. Czytam od początku. Sobie myślę - 'nie będzie źle. będzie fatalnie". Ale podoba mi sie bardzo. Widzę potencjał na projekt ostatnich 2 - 3 lat na tym forum. Albo tutaj pokazują mizianie nowcy fur, albo pudrowanie aut sonaxem bsd. Że też kobita z domy po ślubie Cie nie pognała za taką akcje. Kibicuje i czekam na dalszą część.
paperson Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2017 @bienek gratuluję zasłużonej wygranej Kiedy obiecany update?
bienek Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2017 Golf się aktualnie składa. Trwają prace nad uruchomieniem silnika. Jak tylko będzie gotowy i znajdzie się chwila to uzupełnię temat.
zmorka Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2017 I to się nazywa cukiereczek @bienek nie bądź aż tak oszczędny z tymi zdjęciami
bienek Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2017 @zmorka problem jest taki, że właściciel pracuje za granicą i projekt posuwa się skokowo mniej więcej co 4 tyg. Sam również byłem nieobecny w kraju przez dłuższy czas, a fotki pstryknąłem przy okazji wizyty w warsztacie kolegi Mam dostęp do zdjęc ze składania golfa, ale wolę zrobić dłuższy update niż wrzucać po kawałku.
zmorka Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2017 czyli nie pozostaje nic innego jak tylko czekać
dn501 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2017 ale, będzie laleczka, czekam z niecierpliwością
marcinsk Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2017 uwielbiam takie projekty....temat na pewno będę śledził...powodzenia z dalszymi pracami...
Mumins Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 @bienek rok minął od ostatniego udate'u, a tu ludzie czekajo i czekajo...:)
krlb Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2018 Golf już od czerwca jeździ i ma się dobrze, ale po zdjęcia i relacje to do bienka, bo to jego temat.
Rekomendowane odpowiedzi