Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 27 Lutego 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 Dawno mnie tu nie było, ale w sumie pracy tyle, że na nic innego czasu nie ma. Do rzeczy: rynek chciał porządny poślizg pod glinkę. Taki który nie będzie niszczył delikatnych glinek, nie zostawiał zacieków i generalnie dobrze spełniał swoją rolę. Ja postanowiłem dorzucić do tego równania przystępną cenę i zapach który nazwałem czekoladowym kokosem. Produkt idealny nie tylko pod glinki ale i polimery typu nasz Clay Sponge oraz inne tego typu produkty. Cena: 99,99zł - 5L
Dystrybutor ADBL Opublikowano 1 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 warto wiedzieć jak używać glinek czy innych clay spongy więc wrzucamy tu filmik z toturialem 1
Crockett84 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 Planujcie mniejsze opakowania? Przydałoby się jeszcze 1L.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 23 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 [ref]Qlimaxss[/ref], tak. [ref]Crockett84[/ref], w przyszłości na pewno będą.
KapselK Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 Dwa dni temu glinkowałem auto Waszym zestawem, auta "po" nie myłem, tylko wycierałem od razu suchą fibrą, bez problemowo, bez mazów. Zapach jest meeeega, w garażu nawet wczoraj jeszcze się unosił. Porównywałem z poślizgiem od Good Stuff, może z Waszym było minimalnie lepiej i na pewno wydajniej.
Qlimaxss Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2017 Czy Clay glide ma właściwości hydrofobowe?? . Bo dziś glinkowałem felgi przy jego pomocy i po umyciu szamponem i przy płukaniu . Ujrzałem odpychanie wody i piękne kropelki .Chyba ze odetkałem Hi tempa, nakładanego przed poprzednim sezonem hmmm
KapselK Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 W Waszym lubrykancie robią się jakieś gluty białe... mimo tego że wymieszałem bańkę przed rozlaniem. W dotyku są takie, przepraszam za słowa, ale są jak smarki z nosa. To normalne?
Piotrek Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 711857 W Waszym lubrykancie robią się jakieś gluty białe... mimo tego że wymieszałem bańkę przed rozlaniem. W dotyku są takie, przepraszam za słowa, ale są jak smarki z nosa. To normalne? Kolego na bank nie umiesz aplikować. A nie czekaj ... Sprawdziłem swoją bańkę, u mnie też pływają w niej takie białe, małe kawałki. Nowa, otworzona przed chwilą
Moderator rychu Opublikowano 21 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 W sumie też miałem o te białe paprochy zapytać. Ale w sumie przelałem trochę produktu do butelki z atomizerem, gluty wpadły, a ja wypsikałem wszystko - atomizera nie zapchały, to się nimi nie przejmuję
Fredi88 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 Potwierdzam... U mnie też były ale przelane do butelki z atomizerem nie sprawiały problemu.
KapselK Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 [ref=#00aa00]Piotrek[/ref], nie strasz bo już myślałem, że nie umiem spryskać karoserii za pomocą atomizera. Dziś glinkowałem i było wszystko ok, nic się nie zatkało.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Produkt dostępny od zeszłego tygodnia w mniejszych pojemnościach: 0,5L i 1L
sT3VE Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 Wasz clay-glide w 5l bańce zakupiony w okolicach sierpnia (?) przy okazji promocji clay bar + 5l jest taki, jakby się coś w nim wytrąciło, w środku pływa coś podobnego do wiórek kokosowych. Wstrząśnięcie jakoś fenomenalnie nie pomaga, tak ma być? Produkt trzymany w ogrzewanym pomieszczeniu, gdzie temp. nie spada poniżej +15C, suszarnia.
Piotrek Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 Produkty raczej powinny być jednorodne, ewentualnie powinno wystarczyć samo wymieszanie przed użyciem. Z mojego też się coś wytrąciło, warunki bardzo podobne, pewnie "ten typ tak ma"
KapselK Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 U mnie też się powytrącało już dawno temu, w działaniu produktu to nie przeszkadza.
S3ci0r Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 pewnie wytrąciły się rozpuszczone wcześniej wiórki kokosowe które służyły jako dodatek zapachowy
Rekomendowane odpowiedzi