KapselK Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Najważniejsze żeby właścicielowi się podobało, aczykolwiek mnie ten carbon też nie leży, grill jeszcze bym zmienił, chyba ori lepiej by wyglądał. Mnie zhejtowali za pomarańczowe felgi zimowe oraz zółte halogeny, muszę z tym żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 [ref]KapselK[/ref], siła internetu mam do tego gruby dystans, każdemu nie dogodzisz przynajmniej jest o czym pisać... możliwe, że za X czasu znudzi się karbonik i odkleję... i felgi na zimę przemaluję, nie mam pojęcia jakie głupoty przyjdą do głowy, a z reguły są to spontaniczne pomysły/wybryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 [ref]Ari[/ref], też tak zrobiłem Zmywacz i IPA czy coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 tak,zmywacz i ipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 tak,zmywacz i ipa. Cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 694164 KapselK, siła internetu Dokładnie. Stalówki idą przez lato do prostowania i malowania na zwykły czarny bo pomarańcz się znudził i będzie ori kołpaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 694199 Cleaner a no bez, ale nie znalazłem testu pokazującego, że po 7 m-cach siedzi na aucie... chyba, że słabo szukałem 694205 będzie ori kołpaczek. bez sensu, nie bedzie o czym pisać wrzuć jakiś marketowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 po ostatnim myciu na drugi dzień miałem zająć się szybami, niestety aura jak i brak czasu pozwolił mi ogarnąć to dopiero dzisiaj. klekot umyty, szyby pojechane na dzień dobry IPĄ później AG galss polish ... i wycieraczka, której nie widać przednia i boczne ogarnięte tył niestety dojechany okropnie, czeka tę szybę tlenek ceru (klapa kupiona na szybko i została na dłużej) pod wycieraczką zaciek, który rąsią nie chciał zejść pad 50mm na przedłużce w połączeniu z AG dało taki efekt po wszystkim odkurzyłem środeczek i przetarłem z kurzu zakamarki w siedliskach też poleciałem teraz muszę sobie wygospodarować dzionek na obróbkę tylnej szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 [ref]rygryss[/ref], elegancka robota, ale spodziewałem sie CGP na filcu, na bocznych też niewidzialna wycieraczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 695712 ale spodziewałem sie CGP na filcu poszło na twardej gąbce, na filcu będzie tlenek ceru 695712 na bocznych też niewidzialna wycieraczka? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 [ref]rygryss[/ref], w sumie też jak gąbka twarda to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 jednak długo nie wytrzymałem i poleciałem tlenkiem po szybie dzisiaj, jutro wrzucę foty jak była zmasakrowana Dodane po 8 godzinach 56 minutach 31 sekundach: pacjent do ścięcia użyłem filc FLEXIPADS Rayon zestawik do nakładania, zwilżania i oczyszczania zwilżamy nakładamy i tniemy pod lotką użyłem mniejszego pada na przedłużce mycie z tego syfu położona NW i jest całkiem miło filmik z zabiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dzięi za tutorialik, mam tak samo w Citroenie, a nówkę szybę z przodu. Chciałem kłaść G1-kę, więc pasuje najpierw porządnie przygotować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.r. Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Smutna historia z tym paprochem. Ile czasu poświęciłeś na doprowadzenie tej szyby do jako takiej przyzwoitości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 4h z myciem klekota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 dzisiaj przygotowałem gumiaki na sezon letni wyczochrane szuwaksem od ExceDe po czochranku gumki wystawione na słoneczko do schnięcia jak już były suchutkie zarzucony Gyeon i poszły na leżakowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Excede daję radę Założyć i będzie pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 dzisiaj już mnie kusiło żeby zarzucić feluneczek letni, ale jeszcze chyba za szybko... Gyeon niech się wchłania w gumki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasg Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Mnóstwo pracy, czasu, energii....a przede wszystkim wytrwałości i samozaparcia. Brawo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 popełniłem mycie klekota, prawdopodobnie ostatnie fotki przed sezonem letnim na zimowych kapciach https://drive.google.com/file/d/0B_Apot ... sp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B_Apot ... sp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B_Apot ... sp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 8h dłubania a dokładnie przy IC, po tylu latach był tak zbity przez kamyki, że nie mogłem na to patrzeć górna część wyglądała całkiem nieźle używałem prostego sprzętu - dosłownie i drucik do wyciągania kamyków góra poszła całkiem szybko 3h ale dolna część IC to był dramat 6h dłubania z myciem miejscówka dłubaniny pod IC powinna być gąbka, ale już ją wypiaskowało... wskoczył wężyk gumowy tak wyszło, nie jest to nóFka, ale jestem zadowolony na koniec dla zasady psiknięte APC, liźnięte pędzelkiem i spłukane dużą ilością wody ciekawe czy będzie różnica podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Podziwiam wytrwałości w takiej dłubaninie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalowy Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 dzisiaj dokończyłem regenerację zacisków hamulcowych z przodu nowe tłoki pomalowałem we wnętrzu, najszybciej tam rdzewieją wyczochrane klocuszki, APC i przetarte NITRO zaciski i jarzmo męczyłem wczoraj cały dzień, wyczyszczone, pomalowane i złożone z nowych gadgetów... zostały tylko stare odpowietrzniki, te nowe strasznie delikatne zamontowane, wskoczył również felunek letni jutro jak pogoda pozwoli czochranie felunku zimowego i leżakowanie do zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 [ref]rygryss[/ref], aż muszę zapytać czy masz jakąś pracę ja cały dzień na auto mogę poświęcić raz w miesiącu a tu proszę dzień w dzień cos zazdraszczam czasu wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi