DZIADZIA Opublikowano 19 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Dzięki za miłe słowa, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_acc Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Wydaje mi się czy robiłeś już kiedyś podobną akcję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 7 minut temu, damian_acc napisał: Wydaje mi się czy robiłeś już kiedyś podobną akcję? Jakbyś obejrzał to byś wiedział - robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_acc Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Właśnie jestem w trakcie oglądania Obejrzałem i nigdzie nie było mowy o tym że już to robił. Ale na pewno ta akcja była bardziej szczegółowa. Kosmita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinBest Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Dzięki za miłe słowa, pzdr Szacunek dla twojej pasji wiedzy sprzętu nie zaangażowania . Mam jedno pytanie ile zajęło ci to czasu ? I nie ma w tym pytaniu drugiego dna. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 21 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 1 godzinę temu, MarcinBest napisał: ile zajęło ci to czasu Tydzień, bez bagażnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinBest Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Tydzień, bez bagażnikaNo masz zacięcie ale efekt "wyjechał nówka z salonu"Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 22 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 @MarcinBest, po 21 latach mu się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi