Gold_Car Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 @rygryss Widzę że na bogato lałeś vl od adbl, ile Ci poszło przy takim obfitym aplikowaniu ?Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 nie pamiętam ile, ale skubaniec schnie w oczach niestety i inaczej nie potrafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Ale 500ml czy litr ? Nie chodzi mi o wynik dokładny co do ml. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 32 minuty temu, Gold_Car napisał: Ale 500ml czy litr ? Nie chodzi mi o wynik dokładny co do ml. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Ja średnio na auto typu BMW e46, X1, leon 3 zużywam około 300-350ml adbl vampire liquid czasami mniej . Nie używam zwykłych butelek "psikaczy" tylko opryskiwacz typu kwazar mercury 360 wtedy jest oszczędność produktu. Samochód nie ma pływać w tym środku przecież... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 nie no bez przesady z tym 0,5L, myślę, że w 350ml się zmieściłem. Tak czy inaczej, jak dla mnie za szybko wysycha i śmierdzi niemiłosiernie, ale działa szybciutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 18 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 ostatnio było trochę prac mechanicznych zrzucenie miski reanimacja zbiornika płynu chłodzącego dzisiaj postanowiłem odświeżyć Tigi buda: piana SG szampon ADBL PRO przetarty Zmywaczem sylikonowym i IPA zarzucony OCD Nebula opony: mycie ExceDe Tire and Rubber Cleaner dressing ADBL Tire felgi: SG D-tox szampon ADBL PRO przetarte Zmywaczem sylikonowym i IPA zarzucone FUSSO w końcu wygląda jak Tigra https://drive.google.com/file/d/0B5aAPheXcaxvMGFubmtoT2ZEUTg/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B5aAPheXcaxvSHZ3TjdhRUs4NXc/view?usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 czas na wosk zimowy, wczoraj popełniłem pełną dekontaminację i wcięło fotki, musicie mi uwierzyć na słowo dzisiaj postanowiłem trochę liznąć lakier, nie mam czasu na pełną korektę więc mi to wystarczyć. Jechane głównie finishem, ale menzerna 2500 też była używana, na koniec dla zasady pojechałem antihologramem... lakier dobity trochę, ale coś tam ściągnąłem grubsze rysy zostały maska raczej do malowania, ale tez pojeździłem pastami takich miejsc na masce jest niewiele, ciekawe czy uda mi się ją chociaż trochę wyciągnąć przy pełnej korekcie tu już po antihologramie po wszystkim przetarte oil zero i prepem dałem godzinkę na odparowanie i standardowo fusso jutro do pracy, a we wtorek poleci druga porcja i może zimę wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 szerszeń na zimówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Wgląda o wiele lepiej niż na tych "pomarańczach", ale wiadomo gusta są jak d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 dla mnie też lepiej leży na zimowych, ale ja nim nie jeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Żeby ta zima była większa..., a tak bardziej pomarańcz mi się widzi Też namawiam moja żonę na pomarańcze na zimę, ale nie daje się namówić niestety Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaio Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Gratuluję,podziwiam zebym ja miał gdzie tak dbac o samochod ale w miescie jest z tym problem piekna tigra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.md Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Bardzo ładnie się prezentuje na tych zimówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 carbongruz podsumowany, tu też się ponudzicie, po raz kolejny WSZYSTKIEGO DETAILINGOWEGO W PRZYSZŁYM SEZONIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 z nudów zabrałem sie za odświeżenie feluneczku letniego pierwsza próba M2500 niestety, grubaski zostały wskoczył KOCH 8 wykończone M3500 na felunek zarzuciłem GYEON PRIME (zobaczymy ile posiedzi) odtłuszczone zmywaczem sylikonowym i IPA zarzucamy szuwaks tak wyszło, 90% rysek zabrałem teraz czekam ze 2tyg i zarzucę GYEONA na gumki i będą czekać do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zajefajnie wyszło, dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozaa Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Uwielbiam Twoje prace, dbałość o każdy szczegół. I te przedramię.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 dzisiaj wskoczył GYEON CURE, mnie du.ę urwało... jaram się robótką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość orzech_1983 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 ładnie wyszło. A co na oponach leży ?? Gyeon tire?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 tak gyeon, zarzucony dawno i już wymyty excede do opon, świeża porcja poleci za 2tyg jak tylko kwarc dobrze zwiąże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsMajor Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 aaa boskooo pytam grzecznie skąd masz tą piękną przedłużkę do maszynki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 zakupiłem tu na forum, nie pamiętam kto sprzedawał... ale przepłaciłem, na miejscu miałbym taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Dobra robota... felgi wcześniej traktowane mało detailingowo...szybko się zapuściły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 bezbarwny jest bardzo delikatny, malowane w tym samym czasie co na volvo, a różnica kolosalna w twardości bezbarwnego... wiem, że nie będą pędzlowane jak do tej pory, ale obawiam się, że i tak po sezonie cudów nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 kilka zimowych fotek brudasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi