krzesuo Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Za ilość wykonanej pracy i efekt końcowy chapeau bas, nie przypuszczałem po pierwszym zdjęciu że Tigra tak odmłodnieje . Zmotywowałeś mnie tymi zdjęciami żeby i u siebie z rudą powalczyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Kawał dobrej roboty :-). Czym robiłeś kierownicę i jak Ci się trzyma? Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 686627 Czym robiłeś kierownicę i jak Ci się trzyma? renoskór, w jednym miejscu zrobił jaśniejszy placek, pokryłem zymolem i się wyrównało. Dzisiaj będę mył szerszenia to zrobię fotki kiery, nie była czyszczona dosyć długo. Dodane po 4 godzinach 46 minutach : tak wygląda kiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siegfriedpanzer Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Wow, klasa sama w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Styl niektórych modyfikacji (koło, lampy, nakładki i listwy Momo) może nie do końca mój, ale zawsze przyjemnie popatrzeć na zadbany, kilkunastoletni samochód Fajnie wyszło, dobra praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Kawał dobrej roboty Gratulacje odratowania auta i życzę żeby służba zdrowia radziła sobie tak z leczeniem jak Ty z naprawą samochodu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 dzięki 686770 życzę żeby służba zdrowia radziła sobie tak z leczeniem jak Ty z naprawą samochodu tego zagwarantować nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 ekstra efekty;) Sam mam starsze autko i takie relacje to miód dla moich oczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 ja niestety mam dwa stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-patrick- Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 świetna relacja, zawsze takie ogląda się dużo lepiej niż nowych aut! dałeś Tigrze drugie życie. pozazdrościć umiejętności i zapału do prac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 ostatnia mini sesyjka w tym roku https://drive.google.com/file/d/0B5aAPh ... sp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B5aAPh ... sp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B5aAPh ... sp=sharing Życzę Wszystkim Forumowiczom SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsMajor Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tigrowa piękność szczęśliwego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Chyle czoła za robotę jaka wykonałeś , ale proszę nie zakładaj już tych gejowski pomarańczowych felg ... Jeszcze raz gratulacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfr Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 OO masakra szczenna opada Jedyne co można powiedzieć to - Amen. Szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 687167 ale proszę nie zakładaj już tych gejowski pomarańczowych felg ... to jest wybór najmniejszej i tak zostanie, autko ma się jej podobać, a nie mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaj3c Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 niby u wielu auto byłoby już spisane na straty a Tu niespodzianka ,profi robota,gratulacje zapału i wszechstronnośći Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojcfeld Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Kawał dobrej roboty. Auto się zestarzało ale mam sentyment do tego modelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapek Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 no ładna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasg Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Brawo Dużo pracy - piękny efekt końcowy Dobrze, że zmieniłeś zdanie i dałeś Jej nowe życie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 zakupione oponki na lato Uniroyal Rainsport 3 wrzucone na felunek i pozbyłem się kleju po ciężarkach zaślepki były oklejone karbonem, niestety z pomarańcza zrobiły się żółte zrzucony karbonik, pojechane papierkiem P800 dorobiona farba, pryśnięte primerem i wyszło tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 15 Stycznia 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marros Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Kozak Widziałem wcześniej filmy na yt z regeneracją kiery i malowaniem błotnik, odwalasz kawał dobrej roboty przy tym aucie Swoją drogą mnie często nachodzi pomysł żeby kupić sobie Tigrę, strasznie mi się podobają Nie obchodził by mnie ten stereotyp, że to małe Coupe dla kobiet, bo po prostu Tigra ma coś w sobie co może się podobać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 jak przymierzaliśmy się do zakupu autka za śmieszne pieniążki, TIGI jakoś nas urzekła i nie żałuję... autko typowe do jazdy wokół komina i daje frajdę z jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsMajor Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Kozak Widziałem wcześniej filmy na yt z regeneracją kiery i malowaniem błotnik, odwalasz kawał dobrej roboty przy tym aucie Swoją drogą mnie często nachodzi pomysł żeby kupić sobie Tigrę, strasznie mi się podobają Nie obchodził by mnie ten stereotyp, że to małe Coupe dla kobiet, bo po prostu Tigra ma coś w sobie co może się podobać świetne auto z charakterem! a coraz mniej dobrych egzemplarzy! kupuj, ale wpierw zapraszamy Cię na nasze tigrowe forum, podpowiemy, doradzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megachem Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Szkoda tylko, że nie montowali tam mocniejszych silników. Ale filozofia była prosta- na bazie corsy zbudować coś dla młodych, co ich nie zabije i nie zrujnuje. Swoją drogą na tej płycie podłogowej wiele odmian powstało. U mnie w mieście jeden rodzynek w kombi się turla po ulicach. Opel nawet chyba pickupy robił z Corsy na Amerykę Łacińską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi