Birkhof Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 37 minut temu, Gardor napisał: @Birkhof Tak jak obiecałem coś przygotuje ale dopiero za jakiś czas. Przepraszam że to tyle trwa ale nie mam możliwości przygotowania teraz materiału. Postaram się żeby test był fajny Hehe, ja będę za 2 tyg w kraju białego Krzyża i jak czas pozwoli to mam zamiar wybrać się do ichnego sklepu i przytulić kilka rzeczy m. in. lotosa i utopię
Gardor Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 10 minut temu, Birkhof napisał: utopię Mam i polecam Mój ulubiony wosk a miałem ich sporo.
Gardor Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Panowie przepraszam ale nie miałem czasu zrobić testu. Niech zgłoszą się dwie osoby co by mieli czas? Wyślę im próbki PA rapidwaxxa, PA high glossa, Zymola field glaze i przetestują i podzielą się na forum? Ktoś chętny? Lotos Speed akurat mi się skończył Chciałbym żeby to był fajny test a niestety sam nie mogę go zrobić a wiem że obiecałem ;/ Chciałbym żeby testujący użył produktów na jałowym lakierze jak i nawoskowanym najlepiej naturalnym woskiem Nie musi być to test długo dystansowy tylko porównanie bardziej. 1
Rekomendowane odpowiedzi