Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

1581j12.jpg

Cena 0.5l 19,90/1l 33,90/5l 99,90

White Bear Snow Foam to skoncentrowana aktywna piana. Cechą wyróżniającą ten produkt jest Neutralne PH już w koncentracie! Bezpieczna dla wszystkich czyszczonych powierzchni. Dobre właściwości myjące i świetny intensywny zapach Gumy Balonowej!

Produkt już za kilka dni dostępny u naszych Partnerów ;)

Posted

Miałem okazje już raz użyć i polecam. Zapach mega unosi się w całym pomieszczeniu, gęsta piana, leżała ok 5 minut i dobrze domyła ;) Pozdrawiam

• Dystrybutor
Posted
Jak wydajność (ile ml na litr do PA)?

Raczej wychodzi standardowo od 1:9 100ml na 900ml wody. Jest to stężenie w zupełności wystarczające, oczywiście spokojnie można je zwiększyć nawet do 1:5 jeżeli ktoś będzie miał taka potrzebę :D

W każdym razie rekomendujemy te 100-150ml na pianownicę typu PA.

Miałem okazje już raz użyć i polecam. Zapach mega unosi się w całym pomieszczeniu, gęsta piana, leżała ok 5 minut i dobrze domyła ;) Pozdrawiam

:good:

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Zakupiłem pianę White Bear Snow Foam na popularnym portalu a... i otrzymałem butelkę z zerwanym zabezpieczeniem na korku. Mam pytanie jaki obecnie jest kolor piany bez rozcięczenia?, bo przeglądając inne tematy z nią związane występuje od ciemnego żółtego do jasnego. Mi trafił się jasny i w związku z tym że butelka była odkręcana obawiam się że mogli coś namieszać, a może zmieniło się coś w produkcji samej piany.

• Dystrybutor
Posted

@slawek22221 Sławek napisz proszę na PW od kogo kupowałeś.

Piana 1l i 5L ma plombę i z taką powinna być sprzedawana. Wtedy mamy pewność ,że produkt nie był nigdzie po drodze otwierany. Kolor piany to jasny żółty, słomkowy o bardzo intensywnym zapachu.