Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 15 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Cena 0.5l 19,90/1l 33,90/5l 99,90 White Bear Snow Foam to skoncentrowana aktywna piana. Cechą wyróżniającą ten produkt jest Neutralne PH już w koncentracie! Bezpieczna dla wszystkich czyszczonych powierzchni. Dobre właściwości myjące i świetny intensywny zapach Gumy Balonowej! Produkt już za kilka dni dostępny u naszych Partnerów
Gesiu_15 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 [ref=#000033]Good Stuff[/ref], lecicie z kosem tak trzymać
Tommy Lee Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Macie dobrego grafika, bo ta etykieta i z deironizera na prawdę dobrze wyglądają
Kepacz Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Jak wydajność (ile ml na litr do PA)?
robcok Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 Miałem okazje już raz użyć i polecam. Zapach mega unosi się w całym pomieszczeniu, gęsta piana, leżała ok 5 minut i dobrze domyła Pozdrawiam
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 16 Września 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 Jak wydajność (ile ml na litr do PA)? Raczej wychodzi standardowo od 1:9 100ml na 900ml wody. Jest to stężenie w zupełności wystarczające, oczywiście spokojnie można je zwiększyć nawet do 1:5 jeżeli ktoś będzie miał taka potrzebę W każdym razie rekomendujemy te 100-150ml na pianownicę typu PA. Miałem okazje już raz użyć i polecam. Zapach mega unosi się w całym pomieszczeniu, gęsta piana, leżała ok 5 minut i dobrze domyła Pozdrawiam
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 27 Września 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Piana już dostępna w dwóch pojemnościach 0.5l i 5l. Prawdopodobnie do końca tygodnia powinna pojawić się w pojemności 1l, cały czas czekamy za etykietą . Na tą chwilę u nas http://www.goodstuff.com.pl a na dniach u naszych Partnerów!
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 28 Września 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2016 Nasz Niedźwiedź w akcji
slawek22221 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zakupiłem pianę White Bear Snow Foam na popularnym portalu a... i otrzymałem butelkę z zerwanym zabezpieczeniem na korku. Mam pytanie jaki obecnie jest kolor piany bez rozcięczenia?, bo przeglądając inne tematy z nią związane występuje od ciemnego żółtego do jasnego. Mi trafił się jasny i w związku z tym że butelka była odkręcana obawiam się że mogli coś namieszać, a może zmieniło się coś w produkcji samej piany.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2018 @slawek22221 Sławek napisz proszę na PW od kogo kupowałeś. Piana 1l i 5L ma plombę i z taką powinna być sprzedawana. Wtedy mamy pewność ,że produkt nie był nigdzie po drodze otwierany. Kolor piany to jasny żółty, słomkowy o bardzo intensywnym zapachu.
Rekomendowane odpowiedzi