Piotrek Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Co prawda "jutro" mi się trochę przeciągnęło ale wstawiam
Qlimaxss Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 Jestem po użyciu tego mniejszego narazie na Uzywalem do nakladania Mamby na opony i na dywaniki;). Fajne jest to ze mimo mocnego nacisku nie gubi włosa . Przez to ze jak nałoży sie dressing nie trzeba wyciągać włosia z tlustej opony co jest bardzo wkurzajace przy tych tanich pędzelkach.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 29 Stycznia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2017 obecnie w rodzinie pojawił się najmniejszy z zawodników czyli rozmiar 8
khornes Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2017 Mam kupione aktualnie dwa pędzelki - największy i najmniejszy. Dzisiaj używałem go aby umyć z pomocą APC PRO od ADBL szafki kuchenne od góry bo jak wiadomo tam się zawsze niezły syf zbiera. Okazało się, że APC w stężeniu ok 1:24 całkiem nieźle daje sobie radę. Ale używałem pędzelka małego, żeby tym APC trochę pomaziać (pieni się akurat dość mało) i w sumie wypadło mi już z niego przynajmniej 10 włosów, również podczas mycia po pracy pod bieżącą wodą. W tym tempie to jak zacznę czyścić samochód to szybko będzie po pędzlu. Miał ktoś też tak czy akurat mi się taki trafił?
Qlimaxss Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2017 @khornes. Tak pędzle ADBLa gubią włosy.
DZIADZIA Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2017 .... i pękają, twarde, a najbardziej mnie irytuje rękojeść z której wylewa się woda jak zamoczysz pędzel.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 30 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2017 30 minut temu, rygryss napisał: .... i pękają, twarde, a najbardziej mnie irytuje rękojeść z której wylewa się woda jak zamoczysz pędzel. Heheh wiec nie tylko mnie to drazni ze jak zamoczysz pedzel to otworem wlewa sie woda
wobbjack Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2018 Pędzelki szybko się zużywają, włosie twardnieje i wypada. Nie polecam. W tej półce cenowej można kupić lepsze jakościowo produkty np: Shiny Garage albo Worki Stuff.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
wobbjack Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Jeśli ktoś chciałby wiedzieć czy mogę polecić te pędzelki to to jest moja odpowiedź Już drugi to samo.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Ari Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 15 godzin temu, wobbjack napisał: Jeśli ktoś chciałby wiedzieć czy mogę polecić te pędzelki to to jest moja odpowiedź Już drugi to samo. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Moje skończyły identycznie. Zobaczymy jak Work Stuff wytrzymają.
Gesiu_15 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 Dodając jeszcze ze włosie jest bardzo twarde
zwirek Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 22 godziny temu, wobbjack napisał: Jeśli ktoś chciałby wiedzieć czy mogę polecić te pędzelki to to jest moja odpowiedź Już drugi to samo.MOD: Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaMOD: NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ. Jak to się stało ? Ja mam kilkanaście pędzli i żaden tak nie wygląda i mają za sobą już kilkaset godzin pracy i nada wyglądają jak nowe Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
audicoupe Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 @zwirek to raczej mają za mało tych godzin przepracowanych , moje też już wielkości są do połowy popękane a mają około półtora roku.
zwirek Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 [mention=13148]zwirek[/mention] to raczej mają za mało tych godzin przepracowanych , moje też już wielkości są do połowy popękane a mają około półtora roku. No ale pędzle które zrobiły półtora roku to wypada wymienić zwlasza że kosztują grosze... faktycznie moje aż tyle nie mają Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi