IRON.pl Posted July 23, 2016 Report Posted July 23, 2016 Witam serdecznie, Dzisiaj jakaś menda bo inaczej tego nazwać nie można jeżeli ktoś nie potrafi zostawić kartki ze uszkodził komuś wóz - przetarła mi zderzak. Chciałbym zapytać czy jest ktoś w stanie mi polecić kogos sprawdzonego, dobrego kto będzie w stanie to ogarnąć bez malowania całego zderzaka ? Czy całkowite malowanie jest nieuniknione ? Pacjent to Golf VII przedni zderzak był wymieniany w ASO przy przebiegu 5k (spotkanie z psem) wiec lakier nie jest z fabryki teraz ma 8k przebiegu wiec nie jest wypłowiały czy coś. Potrzebował bym polecenia jakieś studia detailingowego lub lakiernika Ktoś ? coś ? W najgorszym wypadku oddam do ASO i wezmę to z AC - wszystko zależy od kosztów Tak to wygląda: Daniel
Moderator Domel Posted July 23, 2016 Moderator Report Posted July 23, 2016 przykra sprawa. Ale trochę to dziwne ze jesteś dystrybutorem,sprzedawcą produktów auto detailingowych a pytasz kto i gdzie Ci to zrobi i na dodatek na Śląsku gdzie studiów jest od groma ??? Katowice, Krucza 4 - masz 4 minuty od siebie do chociażby MrCleanera.......
powalla Posted July 23, 2016 Report Posted July 23, 2016 Tylko że tu niestety raczej potrzeba naprawy typu "smart" , a nie polerki w studiu.
IRON.pl Posted July 23, 2016 Author Report Posted July 23, 2016 Tylko że tu niestety raczej potrzeba naprawy typu "smart" , a nie polerki w studiu. Nie napisałem Jarku, że potrzebuje polerki wiem że niektóre studia w PL robia takie naprawy kompleksowo :-) znasz kogoś dobrego ? przykra sprawa. Ale trochę to dziwne ze jesteś dystrybutorem,sprzedawcą produktów auto detailingowych a pytasz kto i gdzie Ci to zrobi i na dodatek na Śląsku gdzie studiów jest od groma ??? Katowice, Krucza 4 - masz 4 minuty od siebie do chociażby MrCleanera....... Nie rozumiem, przecież pytam o kogoś sprawdzonego i dobrego a nie czy istnieją takie miejsca . Wiem, że istnieją i wiem gdzie są takie firmy . Potrzebuje opinii osoby która podobną naprawę wykonywała - that's it Daniel
Moderator Domel Posted July 23, 2016 Moderator Report Posted July 23, 2016 655072 Nie rozumiem, przecież pytam o kogoś sprawdzonego i dobrego no tak rozumiem, ale patrze na twój profil, sprzedawca, detailer, dystrybutor - osoba która zapewne ma detailing w małym palcu - a pyta sie na forum kto mi zderzak prze poleruje ? nie masz maszyny zeby to zrobic samemu ? nie zrozum mnie zle, nie chodzi o gówno burze tylko zabrzmiało mi to troche dziwnie pozdro.
powalla Posted July 23, 2016 Report Posted July 23, 2016 Jakby trzeba było polerką pomachać , to już dawno bym się zgłosił lecz tu (patrząc na foty ) raczej trzeba to najpierw częściowo "podmalować " ...niestety nie znam nikogo takiego kto się tym para
IRON.pl Posted July 23, 2016 Author Report Posted July 23, 2016 655072 Nie rozumiem, przecież pytam o kogoś sprawdzonego i dobrego no tak rozumiem, ale patrze na twój profil, sprzedawca, detailer, dystrybutor - osoba która zapewne ma detailing w małym palcu - a pyta sie na forum kto mi zderzak prze poleruje ? nie masz maszyny zeby to zrobic samemu ? nie zrozum mnie zle, nie chodzi o gówno burze tylko zabrzmiało mi to troche dziwnie pozdro. Ale tak jak wspomniał Jarek tutaj nie ma co polerować - jest goły plastik i to na kilka mm wiec co mam polerować? Po drugie piszesz, że rozumiesz ale nie rozumiesz - gdzie napisałem, że szukam firmy która mi przepoleruje zderzak ? Jeżeli nie robiłeś podobnej naprawy u kogoś i nie jesteś w stanie nikogo polecić to bardzo Cie proszę :-) nie rób mi off topicu.
IRON.pl Posted July 23, 2016 Author Report Posted July 23, 2016 Opole wchodzi w grę? Trochę daleko :-) ale jak masz kogoś to wyślij info na PW
Recommended Posts