Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie,

Dzisiaj jakaś menda bo inaczej tego nazwać nie można jeżeli ktoś nie potrafi zostawić kartki ze uszkodził komuś wóz - przetarła mi zderzak. Chciałbym zapytać czy jest ktoś w stanie mi polecić kogos sprawdzonego, dobrego kto będzie w stanie to ogarnąć bez malowania całego zderzaka ? Czy całkowite malowanie jest nieuniknione ? Pacjent to Golf VII przedni zderzak był wymieniany w ASO przy przebiegu 5k (spotkanie z psem) wiec lakier nie jest z fabryki teraz ma 8k przebiegu wiec nie jest wypłowiały czy coś.

Potrzebował bym polecenia jakieś studia detailingowego lub lakiernika Ktoś ? coś ?

W najgorszym wypadku oddam do ASO i wezmę to z AC - wszystko zależy od kosztów

Tak to wygląda:

mg96ovq1n616.jpg

3il0i5u92xz2.jpg

c88a4dl8v0ly.jpg

Daniel

• Moderator
Posted

przykra sprawa. :(

Ale trochę to dziwne ze jesteś dystrybutorem,sprzedawcą produktów auto detailingowych a pytasz kto i gdzie Ci to zrobi i na dodatek na Śląsku gdzie studiów jest od groma ??? :kox::kox::kox::kox::kox::dontknow::dontknow:

Katowice, Krucza 4 - masz 4 minuty od siebie do chociażby MrCleanera....... :dontknow::dontknow::dontknow:

Posted
Tylko że tu niestety raczej potrzeba naprawy typu "smart" , a nie polerki w studiu.

Nie napisałem Jarku, że potrzebuje polerki wiem że niektóre studia w PL robia takie naprawy kompleksowo :-) znasz kogoś dobrego ?

przykra sprawa. :(

Ale trochę to dziwne ze jesteś dystrybutorem,sprzedawcą produktów auto detailingowych a pytasz kto i gdzie Ci to zrobi i na dodatek na Śląsku gdzie studiów jest od groma ??? :kox::kox::kox::kox::kox::dontknow::dontknow:

Katowice, Krucza 4 - masz 4 minuty od siebie do chociażby MrCleanera....... :dontknow::dontknow::dontknow:

Nie rozumiem, przecież pytam o kogoś sprawdzonego i dobrego a nie czy istnieją takie miejsca . Wiem, że istnieją i wiem gdzie są takie firmy . Potrzebuje opinii osoby która podobną naprawę wykonywała - that's it :mrgreen:

Daniel

• Moderator
Posted
655072 Nie rozumiem, przecież pytam o kogoś sprawdzonego i dobrego

no tak rozumiem, ale patrze na twój profil, sprzedawca, detailer, dystrybutor - osoba która zapewne ma detailing w małym palcu - a pyta sie na forum kto mi zderzak prze poleruje ? nie masz maszyny zeby to zrobic samemu ?

nie zrozum mnie zle, nie chodzi o gówno burze ;) tylko zabrzmiało mi to troche dziwnie ;)

pozdro.

Posted

Jakby trzeba było polerką pomachać , to już dawno bym się zgłosił lecz tu (patrząc na foty ) raczej trzeba to najpierw częściowo "podmalować " ...niestety nie znam nikogo takiego kto się tym para :/

Posted
655072 Nie rozumiem, przecież pytam o kogoś sprawdzonego i dobrego

no tak rozumiem, ale patrze na twój profil, sprzedawca, detailer, dystrybutor - osoba która zapewne ma detailing w małym palcu - a pyta sie na forum kto mi zderzak prze poleruje ? nie masz maszyny zeby to zrobic samemu ?

nie zrozum mnie zle, nie chodzi o gówno burze ;) tylko zabrzmiało mi to troche dziwnie ;)

pozdro.

Ale tak jak wspomniał Jarek tutaj nie ma co polerować - jest goły plastik i to na kilka mm wiec co mam polerować? Po drugie piszesz, że rozumiesz ale nie rozumiesz - gdzie napisałem, że szukam firmy która mi przepoleruje zderzak ? Jeżeli nie robiłeś podobnej naprawy u kogoś i nie jesteś w stanie nikogo polecić to bardzo Cie proszę :-) nie rób mi off topicu.