TOM3K Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2016 Witam wszystkich. Co prawda już jakieś 3 miesiące temu zacząłem zajmować się swoim autkiem, które jest ze mną od roku. Jest to pierwsza taka moja praca przy aucie ale po woli się wdrażam Teraz dopiero zdecydowałem się pokazać co zrobiłem do tej pory i to co udało się uwiecznić . Oczywiście zależy mi na doprowadzeniu całego auta do jak najlepszego stanu. Do całej operacji we wnętrzu użyłem APC Shinygarage 1:6 APC KochChemie 1:6 Poorboy's World Natural look (jak dla mnie bardzo przyjemny zapach) Furniture Clinik do skóry Tenzi Prix T&G ADLB Mikrofibry Pędzelki Rękawica do mycia od Megsa Zacznijmy od początku tak to wyglądało A więc pierwszą rzeczą z jaką się wziąłem to pedały sprzęgła , hamulca i gazu razem z podstopnicą miały na sobie chyba 10 letni brud 10-cio letni brud zebrany Jest już lepiej Pora na mniejsze elementy chociaż dużo ich nie uchwyciłem Pasy troszkę się przybrudziły przed Po tu niestety jest dziabnięte czymś nie jest to żaden paprok. Klameczka pod ramką biegów również musi być czysto Pod uszczelkami I na koniec przynajmniej dokładne odkurzanie Lewa przed / Prawa po Odkurzanie skończone efekt po samym odkurzaniu jak dla mnie Wspomogłem się troszkę szczoteczką żeby wyszło jak najwięcej brudu Kanapa Out i patrzymy co tam jest. Wielkiej niespodzianki nie ma. Tego się spodziewałem Udało się ogarnąć z akceptowalnym efektem Człowiek z tego wszystkiego zapomniał o fotelach. Tu brak porównania niestety Strasznie mi się nie podobał ten ubytek w kanapie wypełniłem go ale zdj brak I na koniec jeszcze bez Foteli I Jedno z fotelami Czas na bagażnik Zobaczmy co tu trzeba zrobić Koło zapasowe chyba jeszcze nie używane jedynie przybrudzone Tu już położony Soft88 Fusso Coat 12 months No i zaczeło się robić czysto Po delikatnym wyczesaniu I koniec wydaje mi się że może już tak zostać Przyszedł czas na trochę prac na zewnątrz wnęki nadkola i położony wosk na felgi i dresing na opony Trochę fot z przed czyszczenia wnęk No i po ! Dalej lecimy z Felgami i nadkolami To zastałem po trasie z Niemiec Ok zacznijmy coś robić oprócz fotek Tenzi Prix i T&G od ADLB Dało rade Czas na nadkola które wymagały dość dużo pracy. W sumie to na każde nadkole potraktowałem po 3 razy aktywną pianą z T&G i do tego szczotkowanie. Prawy tył Prawy przód Lewy przód Lewy tył I brakło zdj jak to wygląda po... Po wszystkim auto umyłem i na tyle z mojej strony. Jak już pisałem była to pierwsza taka moja praca przy aucie z pewnością nie ostatnia. Kilku zdjęć brakuje z racji tego, że nie było nikogo obok i ciężko mi to było pogodzić. Następne co jest w planie to pranie wnętrza , ogarnięcie komory silnika i korekta lakieru na tyle na ile umiejętności mi pozwolą. W sumie wszystko co potrzebne już jest brak tylko czasu Dzięki wielkie za scrollowanie i pozdrawiam !
adek1983 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Bardzo przyjemnie się ogląda to co zrobiłeś.
Ipkol Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Fajna relacja, porządna robota. Powiedz mi jak oceniasz ten produkt:Furniture Clinik ?
Fitte Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Bardzo przyjemnie się oglądało Dobry początek i fajny arsenał
Hub Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Kawał dobrej roboty. Arsenał przygotowany, nic tylko znaleźć czas, którego zawsze brak.
Pajko Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Gratuluję udanego debiutu w W&W liczę że nie spoczniesz na laurach i pokażesz kilka relacji . Dobrze się ogląda/czyta relacje od świeżej krwi
TOM3K Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Dzięki panowie Zadowolony jestem ale teraz kupiłem zestaw od Colourlocka na próbę W sumie cena Furniture Clinik podobna do Colourlocka więc zobaczymy. Na pewno nie będzie to ostatnia relacja i będę starał się aby jeszcze lepiej się oglądało
Moderator krd Opublikowano 1 Lipca 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Co to za dziwny konfig? Duże MMI, skóry z Sline'a i korbki z tyłu?
TOM3K Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Co to za dziwny konfig? Duże MMI, skóry z Sline'a i korbki z tyłu? Navi dokładana z Exeo jest w Ledzie A jak to w audi elektryka z tyłu to już więcej niż standard
Viento Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Ładna praca aż miło się ogląda i bardzo przyjemny S-line. Mam B6 w podobnej konfiguracji Z ciekawości, ile wyniosła Cię przyjemność zakupu?
Viento Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 krd, korby, nawet w S-linach z tamtego okresu to częsty widok W B6/B7 dopłata za prąd z tyłu była tak kosmicznie wysoka, że wielu nabywców nie decydowało się na to.
TOM3K Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 z tego co wiem to od pojemności 2.5 w górę było to już w standardzie U mnie i tak prędzej czy później się pojawią
Viento Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 A ja tak rzadko ich używam, że w ogóle mi to nie przeszkadza
Moderator krd Opublikowano 5 Lipca 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 TOM3K, popraw pierwszych X zdjęć bo mają za duży rozmiar, a szkoda mi całą relację posyłać w kosmos...
TOM3K Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 cos tam już poprawiłem. ale nie wiem czy dalsze zdj tez
Piotrek Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 Jeszcze kilka musisz poprawić Dłuższy bok każdego zamieszczanego zdjęcia na forum, nie może być większy niż 800 pikseli viewtopic.php?f=25&t=18382&view=unread#unread
TOM3K Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 w takim razie jutro rano będą poprawioNe dzisiaj najzwyczajnie brakło czasu.
piotrek305 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 7300 to dobra cena jeżeli pewny egzemplarz.. który to rok ? jaki silnik i przebieg ?
TOM3K Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Książka serwisowa, bez wypadek wszystko udokumentowane Rok 2005 2.0 tdi 16v BLB czyli ten najlepszy z najgorszych. Kupiłem go z przebiegiem 172kkm obecnie prawie 200kkm ale sprawuje się dobrze zrobił już kilka dobrych rundek Niemcy-Polska-Niemcy bez zająknięcia
tomek909 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2016 Chyba taki lepszy niz 2.0T FSI. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
TOM3K Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 w sumie to narzekać nie mogę. na wrzesień planuje zrobić mały przegląd zobaczymy co w środku siedzi jak wszystko będzie dobrze to dołoży się trochę KM
Dario88 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Świetna Relacja kolegi z A 4 Klub Głosik poleciał
Rekomendowane odpowiedzi