Jump to content

Poorboy's natty's Black

Recommended Posts

Dla mnie zapach to sprawa drugorzędna, nie pachnie aż tak źle moim zdaniem. Aplikacja prosta, nie miałem problemów z docieraniem po 7-10 minutach. Efekt dla mnie rewelacyjny na moim czarnym lakierze BMW. Wrzucałem zdjęcia gdzieś na forum. ;) Kropelki też rewelacyjne, ogólnie ten wosk zostanie ze mną na dłużej. :good:

Tutaj fotki viewtopic.php?f=35&t=21283&p=645712#p645712

Myłem jakieś dwa tygodnie temu, wtedy poszedł MD na auto.

Auta nie udało się wczoraj umyć, ale w nocy musiało popadać plus poranna rosa i zrobiłem fotki kropelek. Oceńcie sami.

87118eb2c6ce673cmed.jpg

788e5c325df2821dmed.jpg

76df610dbc4e6a1amed.jpg

2a97d22527c5f868med.jpg

5230d64433f44558med.jpg

Przez takie potraktowanie QD ja w swoim tescie robilem ponowna aplikacje nano sealanta by QD nie falszowal wynikow ...rownie dobrze mozna natysa reda psikac co tydzien po myciu BSD i pisac ze natys siedzi juz drugi rok :-]

650614 PB nie robił testerów wosków prawda?

Nieprawda. Masz testery EX i EX-P.

Masz rację kolego EX-P widziałem tester :oops:

Robił.

Twarde (jeżeli można tak potraktować mały z zestawu)

i płynne...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Mały z zestawu? Mógłbyś mi przybliżyć troszkę bardziej o co chodzi (w PB średnio moja wiedza jeżeli chodzi o kosmetyki)

A może tak się zapytam: czy idzie gdzieś kupić próbkę Black'a? (chodzi mi o jakiś sklep a nie o odkupienie na giełdzie)