adriand0088 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 mój program to 60 st. 1000 obrotów i 1 godzina.
zajkos10 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Panowie czy mozna do prania w fibrami wrzucic aplikatory od wosku i cleanera ?
shine Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Nie trzeba kupić osobny plyn do tego i osobną pralke xD Co za pytanie, jasne że można Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka
AFT Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Proponuję poprawić literówkę w nazwie tematu "SZYBKI TEST - ADBL Micro Wash - płyn do brania mikrofibr"
W1Michal Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 60 stopni to nie za dużo ? ja piore w 40
zajkos10 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 shine dzieki juz byłem przed kasa w Media Markt i chciałem brać nówke sztuke ale na szczęście przeczytalem Twoja odpowiedz
xXKrystianXx Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 60 stopni to nie za dużo ? ja piore w 40 Ja piorę w 40*C i tak jest optymalnie, w jednej z firm nawet mi mówili, żeby prać w 30*C.
68oct Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 Panowie suszycie swoje fibry w suszarce bebnowej czy wieszacie na sznurku zeby wyschly naturalnie? Wysłane przez Tapatalk
dejwid92 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 Moje fibry po praniu w 40* i wirowaniu ustawionym na 1000 są prawie suche dlatego rozwieszam je normalnie na suszarce w pomieszczeniu.
Gardor Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 Moje fibry po praniu w 40* i wirowaniu ustawionym na 1000 są prawie suche dlatego rozwieszam je normalnie na suszarce w pomieszczeniu. +1 Wczoraj pierwszy raz testowałem płyn ADBL Micro Wash i jestem zadowolony z efektu i widać że produkt działa
mutra Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 Panowie suszycie swoje fibry w suszarce bebnowej czy wieszacie na sznurku zeby wyschly naturalnie? Wysłane przez Tapatalk raz wrzuciłem do suszrki na niską temperaturę i nic się nie stało ale teoretycznie nie powinno się
W1Michal Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 wrzucłem pierwsze fibry do prania, zobaczymy co Microwash potrafi, pierwsze co widać to jakoś sie słabo pieni, być może tak ma być, wlałem nie całe 60 ml na pralke
shine Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 Ja również przetestowałem, 40 stopni, 800 obrotów, godzina prania. Wlałem 40 ml, fibry ładnie doprane, zapach fajny. Faktycznie słabo sie pieni, ale nie jest to minus jak dla mnie, ważne, że dopiera. Zdecydowanie dobry produkt. Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka
W1Michal Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2016 fibry suche, środek ok, aczkolwiek niczym sie nie wyróznia na tle stosowanego dotąd Microrestore
MattDetailing Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Płyn sprawdza się dobrze, firbry po praniu mają fajny dotyk, polecam go
Treys Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ja piore nim wszystkie aplikatory/fibry/pady pozostawiam na 30-1h aby nasiąkło później pralka i wychodzi wszystko super
Satanista Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Fibry fibrami, ale ja wrzuciłem do pralki jeszcze rękawicę z merynosow. Miałem ogółem ją wyrzucić i kupić nową, ale wyprałem w microwashu i jest jak nóweczka.
xXKrystianXx Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Ja zużyłem 500ml tego "super" płynu i teraz sięgam po 1L. Świetny produkt, po wypłukaniu bardzo "zajdzionych" microfibr i wrzuceniu do pralki 35*C, wyciągam i są jak nowe. Dodatkowo cały etap płukania fibr uprzyjemnia zapach.Produkt jakość/cena
W1Michal Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 powiem tak, prałem kilka razy, fajnie że pachnie a nie śmierdzi, dobrze dopiera, ogólnie środek ok ale jakieś więcej używane fibry nie zrobiły sie widocznie bardziej miękkie, jakie były takie są, cudów jak dla mnie nie ma, żeby środek ewidentnie zmiękczał materiał. Pod tym względem nie widze róznic w porównaniu do używanego ostatnio przeze mnie Microrestore
Fitte Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Pierwsza szansa - temperatura 40 stopni, wirowanie 1000, szybkie pranie 40 minutowe i mocne rozczarowanie, mikrofibry dosyc twarde Druga szansa - temperatura 60 stopni, wirowanie 800, szybkie pranie 47 minutowe i jak ręką odjął! Mikrofibry i ręczniki mega mięciutkie
W1Michal Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 czyli co wpływ na miękkość mają mniejsze obroty wirowania czy temperatura ? rózne voo doo tu czytałem ale kurcze nie przesadzajmy może zbieg okoliczności Ostatnio prałem w Microrestore i jak dla mnie chyba lepiej wypada, puszyste fibry były w dotyku bardziej miękkie niż po ADBL ale to są subiektywne oceny, kosmicznych róznic nie zauwazyłem
Fitte Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 [ref]W1Michal[/ref], piszę tylko jak u mnie było. Zmieniłem 2 rzeczy i już inaczej
Gesiu_15 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 Postanowiłem wypróbować ADBL Micro Wash Już jakiś czas go używam , postanowiłem się podzielić moją opinią na forum Opis Producenta: ADBL Micro Wash to specjalistyczny produkt do prania ściereczek z mikrofibry. Mieszanina naturalnych i syntetycznych detergentów, dodatków zmiękczających wodę oraz naturalnych rozpuszczalników skomponowana jest tak, aby nie zaburzać naturalnych właściwości mikrofibry po praniu. Usuwa głębokie zanieczyszczenia, przywraca miękkość oraz chłonność. Pozostawia delikatny cytrusowo-jabłkowy zapach. Stosować 40-50ml na pełną pralkę. Prać w temperaturach od 40 do 90°C. Przy bardzo mocnych zabrudzeniach należy przed praniem namoczyć ściereczki w ciepłej wodzie z ADBL Micro Wash 50ml/1l wody i usunąć ręcznie największe zabrudzenia. Do prania miałem ok 10 mikrofibr + 2 rękawice , nie dużo ale trzeba przeprać Wszystko wrzucone do pralki , Micro Wash też Zazwyczaj leję 50ml środka na pralkę Ustawiam pranie na <*40 st i wirowanie 1000 obrotów I takie porównanie przed I po Jest efekt ? Podsumowanie: Wcześniej do prania fibr używałem białego jelenia ale przesiadłem się na Micro Washa Tak jak pisałem na pralkę leje 50ml , program <*40 st i 1000 obrotów wirowanie i fibry są czyściutkie U mnie jakoś środek podczas pracy się nie pieni . Fibry są jak nowe , mięciutkie w dotyku i znów chłoną wodę Podczas suszenia czuć delikatny cytrusowy zapach Kto nie używa to polecam nawet te 0,5L kupić i przetestować 1
grzybu Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ja miałem 0.5 ostatnio wpadła druga butla 1litr. Porównując do płynu od Chemical Guys - ADBL zdecydowanie lepiej dopiera fibry Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gesiu_15 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 [ref]grzybu[/ref], ja też sobie sprawię kolejną butlę tym razem 1L
Rekomendowane odpowiedzi