funkoval Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2016 Doczytałem, że nie pachnie owocami i chciałem spytać, czy jest sexappeal, ale doczytałem o chemii domowej Dzięki za test!
Piotrek Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 Aktualizacja z mojej strony. Zapach otworzyłem 26.04, drugie wieczko otworzyłem 10.06, więc aktualnie ma trochę ponad 2 miesiące. Przy wejściu do samochodu zapach prawie niewyczuwalny, zarówno przy obecnych upałach jak i w chłodniejsze dni. Umieściłem go na tunelu środkowy tuż pod wylotem nawiewu "na nogi". Po ustawieniu nawiewu na tą pozycję zdecydowanie czuć dosyć "zdecydowaną" obecność zapachu. Nie jest jednak nachalny, nawet w upały nie przyprawiał o mdłości/ból głowy. Jeżeli ktoś szuka czegoś co już przy otwarciu drzwi "atakuje" zapachem to raczej poszukałbym gdzie indziej, jeżeli ma to być delikatny akcent to może to być to. Dam znać kiedy nie będzie już w ogóle wyczuwalny.
alfaJersey Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 Mój już "nie działa" i wylądował w koszu. Po prostu przestał pachnieć, nawet po włożeniu nosa do puszki. Drugie wieczko otworzone jakoś pod koniec czerwca. Zapach jest ok, ale trwałość jest kiepska. Miałem nadzieję, że będzie trochę lepiej i zapach wystarczy choćby na wakacje. W takiej sytuacji wydajniejszy i też ładnie pachnący jest AG Citron (i pewnie podobnie psikacze w spreyu), a przy okazji umożliwia dozowanie zapachu no i nie zaśmieca kabiny. Raczej nie wrócę do Eikoshy. Szkoda trochę, bo mój zapach był ok ale stosunek trwałość/cena nie usprawiedliwia zakupu.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 23 Lipca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 Hmm czytam i myśle że mamy zapachy innej marki Mój nadal działa, może nie tak jak na początku ale jest wyczuwalny a sam zapach generalnie przyjemny.
Rekomendowane odpowiedzi