Pajko Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Tzn ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertRinkon Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Super się to ogląda . Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koder Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Sprawdź w OC co masz wpisane, wg UFG to mazda 626 1.8. O ile blachy ze zdjęć nie pochodzą z innej 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja mam w dowodzie rejestracyjnym wpisaną moc 1kW, więc sugerować się ubezpieczeniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitek123 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Bardzo ładny efekt. autko jak z salonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelus Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Silnik to pewnie FS czyli 2.0 115 km, miałem taki sam rocznik, ta sama buda i pewnie silnik ten sam, auto też sprowadzone z Austrii Dobrze, że mazda ożyła, z taką historią może być kiedyś coś warta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koder Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Ja mam w dowodzie rejestracyjnym wpisaną moc 1kW, więc sugerować się ubezpieczeniem... W przypadku wbitego w dowód innego silnika niż jest rzeczywiście mogą być różne problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 W ubiegła sobotę mój przyjaciel brał ślub z racji tego że w dużym stopniu zawdzięczam mu ze auto po 5 latach wyjechało o własnych siłach pożyczyłem mu auto , wcześniej odpowiednio mu je przygotowałem w rekordowo ... niskim ..... BAARDZO .... niskim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudus7777777 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 pogratulować, robota jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Pajko, jak auto jest od lat 90. w Polsce i wciąż jest w rodzinie, dlaczego masz białe blachy, a nie czarne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Bo skończył się dowód to pierwsze drugie rejestrowałem na Siebie nie na ojca a po trzecie miałem zaklepany widoczny nr KT 66266 , czarna blacha do dziś wisi w garażu na honorowym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Mogłeś w tym czasie zajrzeć na wptr.pl, to bym Ci doradził, wraz z innymi, taki myk: 1. Spisujesz z ojcem umowę darowizny połowy udziału we współwłasności samochodu, 2. Idziesz do wydziału komunikacji i wpisują Cię w miejscu na adnotacje, 3. Spisujesz z ojcem kolejną umowę darowizny na drugą połowę, a w drodze tego stajesz się jedynym właścicielem samochodu, 4. Idziesz do wydziału komunikacji i płacisz za nowy dowód, gdzie jesteś już z tyłu, a ojca nie ma. Z jedną, urzędową pieczątką z datą najbliższego przeglądu. Jeśli nie zmienia się miejsce rejestracji, nie mają prawa naciągać Cię na białe blachy. Niby numer ładny, ale jak auto ma już swoje lata, czarne blaszki to jest jednak rarytasik. Mam, to wiem. I też będę się wszelkimi sposobami bronił przed ich zmianą (chociaż póki moje autko jest zarejestrowane na dziadka, nie mam jakiegokolwiek powodu, by je zmieniać na białe). Dobrze, że chociaż możesz te stare wykorzystać jako zlotowe. A jeśli masz tylko jedną i będziesz chciał dorobić drugą, albo zachcesz mieć czarne blachy w idealnym stanie, polecam mojego znajomego z Manufaktury Blach Tłoczonych (http://plpl8.pl/manufaktura/). Gość jest studentem grafiki i totalnym maniakiem tablic rejestracyjnych, ze szczególnym uwzględnieniem ich niuansów wykonawczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góruś Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Michał126, dzięki za linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ja wiem jak można zrobić , ale ja chciałem nowe . Nowe są już na aucie 8 lat więc nie sądze żeby w tedy to forum istniało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Istniało. Michał126, dzięki za linka Nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Hiszpan' Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 [ref=#00aa00]Pajko[/ref], Patrzyłem na Twój nick i avatar i coś mi świtało, ale auto do nicku kompletnie mi nie pasowało. Teraz oglądam w PSB auto, które wieki temu studiowałem na JDM-Option jeszcze na zielonych kołach Kopę lat, świetnie działasz. Fajne fotorelacje, no i cieszę się że Mazda jeszcze żyje, a na dodatek u jednego właściciela. Jednak 50/50 i tak robi robotę, mimo koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Pamiętam dobrze te mazde sprzed kilku laty- leżała na krakowskiej na chodniku, zawsze z mocno customowym kołem. Dobry projekt, duży plus za usunięcie stickerow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sake Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Miałeś masę pracy z domyciem samochodu, od 2011 minęło parę lat Gleba zacna, auto wygląda świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaj3c Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 uszanowanie za robote ,az milo zobaczyc prace nad starszym autem gdzie nie wszystko jest czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi