Szacper Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Co sądzisz o kosmetykach Carbon Collective? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 643149 Podziwiam Cie człowieku naprawdę... ogrom prac przeraża ale i zachęca do działania we własnym zakresie. Twoje relacje ogląda się lepiej niż ulubiony serial w telewizji, cały czas akcja i zawsze happy end Dzięki kolego ale happy end to mi się z czym innym kojarzy 653811 mbieniekKawał dobrej roboty. Audi teraz prezentuje się tak jak powinno czyli zajebiście,jestem fanem marki i za to co zrobiłeś wielki szacun. Ja dopiero zaczynam zbierać arsenał do polerki ,a pacjentami będą audiczki LY9B i LZ9W i tak czytam i czytam i myślę że łatwo nie będzie. No to kolego szykuj się bo jak już zaczniesz zwłaszcza LY9 to jak śliwka w kupę. Ciężko się wygrzebać. Jedno mogę ci podpowiedzieć, nie nakładaj powłoki na tego mięczaka. Auto całkiem spoko poza toną taniego plastiku ale ten lakier. 664178 Jak mają się zaprawki porobione w ten sposób? po spolerowaniu wszystkiego nie widać ich?dobra robota Zależy co masz na myśli. Odpaść nie odpadną, po jakimś czasie lakier całkiem wyschnie i się zapada, chociaż na audi jeszcze tego nie widać aż tak bardzo. Widać. 664281 Co sądzisz o kosmetykach Carbon Collective? Czytałem na DW że to Gtechniq z przeklejoną etykietą czyli jak dla mnie lama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Dzięki kolego ale happy end to mi się z czym innym kojarzy No, mi też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 jakie ładne maluszki zwłaszcza ten w odcieniu havana yellow. No, ale patrząc na te foty, to Ty chciałeś powiedzieć, że lakier na Twoim nie jest wypłowiały+?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Hmm, gdzie się podziały zdjęcia wewnątrz? Jestem na 101% pewny, że były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 No gdzieś są Nie pamiętam już gdzie, w jakimś innym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 691673 Hmm, gdzie się podziały zdjęcia wewnątrz? Jestem na 101% pewny, że były 691871 No gdzieś są Nie pamiętam już gdzie, w jakimś innym wątku. W dziale Wash & Wax @mbieniek dawał zdjęcia z pracy wewnątrz viewtopic.php?f=249&t=24988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 O widzisz, faktycznie. Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sl3py Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Mega robota . Wielkie gratki . Co czytam czyjaś relacje coraz bardziej sie mobilizuje i coraz większe mam obawy Ale jak nie spróbuje to sie nie przekonam . Jeszcze raz gratulacje bo kawał ciężkiej i pięknej pracy wykonałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyC Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 kawał dobrze zrobionej fury! Bardzo mi się podoba, widać pełen profesjonalizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalowy Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Pięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiancd Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 [ref]mbieniek[/ref], nie chciałbyś w tym mitycznym "wolnym czasie" opisać ładnie krok po kroku robienie zaprawek w jakimś poradniku? Tutaj niby wszystko jest ale ciężko jednak ogarnąć co, jak i dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Możliwe że zbliża się jeden projekt. Jak będzie co uzupełniać to porobię inne zdjęcia chociaż myślę, że tutaj i tak jest dosyć dokładnie. W czym widzisz trudnośc w ogarnianiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrozdekPL Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 I tego NMPC pod pod maską to tak z tego atomizera ogarniałeś , nie był za tłusty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Ogarniałem Mało środka, dużo wcierania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi