KapselK Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Z przyjemnością przeczytałem i oglądnąłem. Świetna trumna. Można wiedzieć jakie koło na lato? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiancd Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Udało się ściąć bez futra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelus Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Widze zmiane warty z ADBL Tire and Rubber Cleaner na SG, dobra zmiana? Czy raczej są na podobnym poziomie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Obejrzałem jeszcze raz na spokojnie, i po pierwsze to a po drugie to lepiej byoby z kilkoma 50/50 z latarką bo halogen bywa zwodniczy. Jednak nakład pracy ogromny, wnętrze wygląda świetnie, nie mówiąc o lakierze bo ten refleks Pierwsze zdjęcie rezultatów od razu zamiata. Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenega Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 na końcowych fotach lakier wygląda jak po fotoszopie to tylko świadczy o jakości efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 629784 Można wiedzieć jakie koło na lato? Z tego co rozmawiałem z właścicielem to 19" jakieś Brayton'a ale jakie nie mam pojęcia marcelus, wielkiej różnicy nie widzę aczkolwiek w garażu już leży 2 l ADBL'a mbieniek, led był nawet jest kilka zdjęć , ale z racji że jest a raczej był to biedronkowy produkt nie przetrwał długo . Mam trochę innych potrzeb detailingowych ale porządny LED na pewno zagości w moim arsenale w najbliższym czasie Wenega, każdy mówi że to PS , ale na prawdę nie . Tylko lustro ustawione na tryb manualny a nie auto . Bo jak robię relację to daje na AUTO i lecę bo szkoda mi czasu a na efekt końcowy zawsze się przykładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marros Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Dobra Robota !! Turas, odzyskał swój dawny blask, wygląda na pewno lepiej niż w chwili gdy wyjeżdżał z salonu Będę często wracał, do tego tematu i podpatrywał, czego używać, przy pielęgnacji auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloszap Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Piękna BM-ka...robi wrażenie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler113 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi