Dystrybutor e36ace Opublikowano 5 Marca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 Cześć chciałbym przedstawić wam krótką relację z prac nad Seatem Leonem Użyte kosmetyki: Szampon: Meguiars z woskiem (ta akurat ) Piana: Shiny Garage snow foam Dekontaminacja: Prickbort APC: Shiny Garage w różnych stężeniach Pędzle: ValetPro Lubrykant: Madcow Glinka ValetPro Maszyna Krauss Pady: Royal Pads, Booskipad, Flexipads Pasty polerskie kombinacja Menzerny, Koch chemie i 4Nano Ipa 1:1 Cleaner Autobrite Cherry glaze Wosk Prima Banana Gloss Liquid Wax Dressing do plastików: Mainz Dressing do opon: Good Stuff piana miała co robić pędzle w ruch i po kolei uszczelki duperelki, koła Pierwsze mycie mój ulubiony produkt clay lube auto spłukane i gotowe do polerowania w trakcie przerwy na fajkę w oko wpadł mi carpro essence i postanowiłem przetestować komentarz raczej zbędny polerujemy dalej czas na dressingi mycie szyb i opony, tutaj bardzo miłe zaskoczenie aplikacja na mokre opony i uzyskany efekt nowej opony tak to z grubsza wygląda Dziękuję za uwagę.
andy1980 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 Piękna robota i relacja gratulacje. A wnętrze?
Dystrybutor e36ace Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 Dziękuję, wnętrza nie robiłem
lukgaj Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 Ładnie Ci to wyszło, brakuje tylko jakichś fajnych alu na lato i jest bardzo fajny egzemplarz.
Dante05 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 Pięknie się odbija Jakich past użyłeś na finisz/polish?
Dystrybutor e36ace Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 plastikowe chromy jak i finish zrobilem pastą polerską 4Nano hgsc
marco80 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Fajnie odżył jechałeś futrem czy twardy pad wystarczył też mnie to czeka w tym sezonie
Dystrybutor e36ace Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 futer nie używam ewentualnie pady z mikrofibry chociaż w tym przypadku wystarczył pad cutting
Tijs26 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 mega robotka:) jak czasowo w godzinach. polerka 1 2 etapowa?
Gesiu_15 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 kawał dobrej roboty ładne alu troszkę niżej i przyjemna fura
Dystrybutor e36ace Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Dziękuję, polerka 2 etapowa czas rozłożony na 3 dni godzinowo dokładnie nie jestem w stanie podać
Pajko Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Fajnie że coś sie rusza i widać że wiosna idzie , auto widać że odzyło i wygląda dużo lepiej Szkoda tylko że zdjęcia słabej jakości i mały opis , no ale to tylko W&W a nie PSB
driverIN Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Rzeczywiście, szkoda że mało komentarza, ale efekt świetny, a to najważniejsze
Przem@S Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 625611 carpro essence i postanowiłem przetestować 625611 komentarz raczej zbędny A jednak bardzo bym prosił o komentarz czy produkt jest godny zakupu?
Dystrybutor e36ace Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 szybko to to zbytnio nie było
Gardor Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 Kawał dobrej roboty gratki Tadek ! Podoba mi się ten leonik teraz
Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 Dziękuję wszystkim za dobre słowo za słowa krytyki także
Michał82 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 Dobra robota. Lubię ten model Seata , a jeszcze w pakiecie fr lub cupra to piękne auto. Niestety Seria we wnętrzu to porażka. Zastanawiam się czy po Twoich zabiegach właściciel/ka dostał odpowiednią instrukcję jak dbać teraz o auto, bo inaczej niedługo znów będzie to co na początku.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 właścicielka dostała wskazówki ale po minie widziałem że mówilem o jakiejś abstrakcji
Rekomendowane odpowiedzi