Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

Fireball Ultimate Tire Coating Wax

65305696_856358598053192_3395941421591560192_o.jpg.e456c8e4cd7afa16e764af00ac2ccfdb.jpg

HYDROFOBOWY DRESSING DO OPON

Ultimate Tire Coating Wax posiada doskonałe właściwości hydrofobowe. Świetnie kryje oponę, zapewniają jej piękny wygląd. Jest bardzo wydajny, jedna aplikacja na komplet opon to około 6-7ml. 500ml produkty wystarczy na zabezpieczenie 70-80 kompletów! Do każdego dressingu dołączamy atomizer i trwały, doskonale wyprofilowany aplikator.

Występuje w dwóch wersjach:

Niebieski – wykończenie nadające oponie połysk. Rewelacyjny zapach porównywalny do męskiego żelu pod prysznic, doskonale kryje oponę, jest bardzo wydajny.

Czerwony – wykończenie satynowe. Delikatnie wyczuwalny zapach lawendy, łatwy w aplikacji,doskonale kryje oponę, jest bardzo wydajny.

SPOSÓB UŻYCIA

Należy nanieść niewielką ilość produktu na dołączony w zestawie aplikator, a następnie równomiernie rozprowadzić po powierzchni opony. Produkt do stosowania na czystą i osuszoną powierzchnię opon.

Posted

Trwałość na poziomie...? Przebija SlickRims TT, lub Gyeon Q2 Tire ? Czy raczej produkt porównywalny do Meg'sa Endurance ?

• 2 weeks later...
  • Dystrybutor
Posted
Czy mozna ten środek zastosować do uszczelek?

Myślę, że jak najbardziej tak. Aplikowane na suchą, przetartą wcześniej APC uszczelkę wygląda mniej więcej tak:

Przed (zdjęcie trochę niewyraźne, ponieważ nie zauważyłem, że aparat złapał ostrość nie w tym miejscu co trzeba) :

1.jpg

Małe 50/50 :

2u.jpg

Po :

3u.jpg

Efekt jak najbardziej na plus :good:

• Moderator
Posted
Trwałość jest bardzo dobra, natomiast bezpośredniej konfrontacji z SlickRims TT i Gyeon Q2 Tire jeszcze nie było.

Jakbyś był chętny to mogę porównać z obydwoma na raz ;)

Posted
Trwałość jest bardzo dobra, natomiast bezpośredniej konfrontacji z SlickRims TT i Gyeon Q2 Tire jeszcze nie było.

Jakbyś był chętny to mogę porównać z obydwoma na raz ;)

Porównanie będzie zrobione - być może dam radę w ten weekend, a jeżeli nie - najpóźniej test znajdzie się na KA w świąteczny weekend :good:

• 4 months later...
  • Dystrybutor
Posted

Kolejne zdjęcie z kropelkami na Fireball Ultimate Tire Coating Wax (tym razem Red).

krople2.jpg

Jak widać dressing ten, świetnie zachowuje się również na plastikach.

• 2 months later...