Gesiu_15 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 W Torbie od TK mam wszystko co potrzebuję do pielęgnacji auta Jak narazie pozostanę przy niej , chyba że @Good Stuff coś wykombinuje i będe musiał zakupić Tak czy siak @Fredi88 dobra robota
CoolBreeze Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 @Fredi88, bardzo dobre porównanie - chociaż fanem toreb nie jestem.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 27 Grudnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 @Gesiu_15 W najbliższym czasie nie przewidujemy Toreb
Fredi88 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 4 minuty temu, Gesiu_15 napisał: Jak narazie pozostanę przy niej , chyba że @Good Stuff coś wykombinuje i będe musiał zakupić Ja też jestem zadowolony z torby TK Torbę od SG dostałem. To taki prawdziwy prezent z kategorii tych o których nie ma się pojęcia Sam bym jej pewnie nie kupił. Ale skoro jest, to cieszy moje oko. Wykonana jest naprawdę z dbałością o detale. @Gesiu_15 oboje kursujemy między PL i AT więc wiemy, że dobra pakowna torba to jest to Ale teraz mam 2 więc mogę zabrać ze sobą jeszcze więcej bidonów 4 minuty temu, CoolBreeze napisał: , bardzo dobre porównanie - chociaż fanem toreb nie jestem. Dzięki starałem się... Doceniłbyś torby gdybyś "stanowisko" pracy na którym możesz spokojnie ogarnąć auto z przygotowaniem pod wosk miał 700km od domu
kursien Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2018 Siema! W Lidlu są torby do bagażnika w cenie 24,99zl - zakupiłem i zaprezentuję co za tą cenę można otrzymać : Budowa - ścianki z utwardzanego materiału, sztywne, może są wodoszczelne - nie sprawdzałem. W sklepie są dwa rodzaje - ja wziąłem wyższą a mniejszą, jest też niższa a dłuższa. W środku "czarna dziura" z trzema opaskami na boku aby przytrzymać butelki oraz dodatkowa przegroda na rzep (można sobie zamontować wedle uznania) - nic szczególnego. Z zewnątrz na bocznej ścianie jedna niezamykana kieszonka. Brakuje mi paska na ramię, ale to ma być torba do bagażnika, więc jak ktoś szuka czegoś aby przewozić osobno swoje kosmetyki to chyba dobrze trafił. Zdjęcia : Rzep na dole torby Rzep na plecach torby zabezpieczony taśmą oraz dwa guziki na dodatkowe guziki z rzepem Środek torby W torbie zmieściłem bez problemu 8 litrowych butelek, zostało troszkę miejsca na jakieś MF, pędzelki, aplikatory itp Przy takim ustawieniu butelek nie dało rady zamknąć torby - butelki za wysokie. Na szczęście zamieniając miejscami wysokie z niskimi można osiągnąć zadowalający efekt i zamknąć torbę Jak pewnie zdążyliśćie zobaczyć jest boczna kieszeń w której mieszczą się dwie butelki 0,5l Przy takim załadunku udało mi się podnieść torbę, ale butelki nie były pełne! Więc raczej gdyby były w 100% zalane, to trzymałbym za spód bo czuję, że rzep by puścił i torba by się otworzyła. Jak za tą cenę - polecam, nie będę jej nosił po kilka razy do auta i do domu - raczej jak już raz zamontuję w bagażniku, to tam będzie siedzieć - jedynie puste butelki będę nosił do domu aby uzupełnić braki. Aha - odkładając butelki na półkę otworzyłem specjalnie torbę i nic mi nie wypadło, więc nawet jak ten rzep puści, to nie będzie tragedii 1 1
Gesiu_15 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 W torbie TK mieści mi się wszystko co na zdjęciu Dodając pędzelki i szczotkę Colourlocka której nie ma na foto
Moderator Domel Opublikowano 11 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 A kto używa torby Daniel Washington ?? Jak wygląda w porównaniu z TK albo SG ? Foto z neta:
Gesiu_15 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 @wifi944 Ty chyba masz , powiedz coś o tej torbie koledze @Domel 1
Hammster Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 Do mnie niedawno przyszła. Pierwsze wrażenia bardzo dobre. Napewno jest najwieksza z wszystkich mi obecnie oglądanych. Dobre wykonanie i mega pojemna. Jak na razie nic więcej o niej nie powiem bo leży w szafie i czeka sezon letni. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 11 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 Teraz, Hammster napisał: Do mnie niedawno przyszła. ale która ? DW czy SG czy TK ?
Hammster Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 ale która ? DW czy SG czy TK ?Chodziło mi o DW. Wszystkie kosmetyki z tej firmy się mieszczą w tej torbie i zostaje jeszcze trochę luzu. Poza tym ma jeszcze dodatkowa kieszonkę na jakieś mikrofibry czy aplikatory. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 1
Tomas-sg Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 @Hammster Ok porownales różne torby i wspomniałeś że jest zdecydowanie największą z tych które oglądałeś. Ale które oglądałeś ? Może w przyszłym miesiącu zainwestuje w DW
Hammster Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 [mention=16326]Hammster[/mention] Ok porownales różne torby i wspomniałeś że jest zdecydowanie największą z tych które oglądałeś. Ale które oglądałeś ? Może w przyszłym miesiącu zainwestuje w DW TK, SG i obydwie z Meguiar's.Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
wifi944 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 6 godzin temu, Domel napisał: A kto używa torby Daniel Washington ?? MOD: NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ Tu opisałem i więcej zdjęć
Fredi88 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 5 godzin temu, Hammster napisał: TK, SG i obydwie z Meguiar's. Dałbym sobie rękę uciąć że to klon torby TK i nie jest na pewno od niej większa ma po prostu inny kolor ale jest dokładnie tak samo uszyta.
Hammster Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 Dałbym sobie rękę uciąć że to klon torby TK i nie jest na pewno od niej większa ma po prostu inny kolor ale jest dokładnie tak samo uszyta.Cholera teraz nie mam jak porównać ich obok siebie ale wydaje mi się że DW jest większa.Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Hammster Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 Wyciągnąłem dzisiaj z szafy torbę DW w celu przetestowania APC i Mat Cockpit i przy okazji ją zmierzyłem. Wymiary u podstawy to 29x33 wysokości zapomniałem zmierzyć.Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 1
Fredi88 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 28 minut temu, Hammster napisał: To są litrowe butelki? Jeśli nie to... 5 minut temu, Tomas22 napisał: @Fredi88 co o tym myślisz ? Na pewno nie jest mniejsza tak jak pisałem to te same torby na 99% Wymiary tk były podane na 1 stronie 30x30x40.
Tomas-sg Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 @Fredi88 dzięki właśnie mi chodziło o kwestie podobieństwa
Hammster Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 W środku siedzą półlitrówki.Nie miałem bezpośredniego porównania z TK mimo iż ja tam kiedyś macałem to i tak wydawała mi się mniejsza od DW ale widocznie to tylko złudzenie optyczne.Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Fredi88 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 38 minut temu, Hammster napisał: W środku siedzą półlitrówki. no to jest ich 9 i jakieś pudełko... na poprzedniej stronie pisałem że do torby tk włożyłem 17 półlitrówek i 1 litrową + ewentualnie 3 płaskie butelki w przednią kieszeń. Torba od TK jest naprawdę pojemna i ją chętnie biorę w podróż. Na wypady na bezdotyk pod domem lepszy jest SG z fajnymi kieszonkami na okrągłe butle
Hammster Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 no to jest ich 9 i jakieś pudełko... na poprzedniej stronie pisałem że do torby tk włożyłem 17 półlitrówek i 1 litrową + ewentualnie 3 płaskie butelki w przednią kieszeń. Torba od TK jest naprawdę pojemna i ją chętnie biorę w podróż. Na wypady na bezdotyk pod domem lepszy jest SG z fajnymi kieszonkami na okrągłe butle Czyli jak są to bliźniacze torby to i do mojej się zmieści tyle co do twojej. Spoko wreszcie będę miał wszystkie najpotrzebniejsze kosmetyki i gadżety do dbania o mojego łosia pod ręką czyli w bagażniku.Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 23 Marca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2018 Zrobiłem mały research i zdecydowałem się na torbę Daniel Washington. Torba jest produkowana w Polsce - tak w Polsce nie w Chinach - a dokładnie w Łodzi. Kilka cech: + materiał wykonania to "cordura" ( z tego samego którego używa się do produkcji kurtek motocyklowych) + zamek 8m + frontowa kieszeń zamykana na rzep - wentylowana - bardzo ważna cecha, kiedy po myciu mokre MF trzeba schować i żeby nie spleśniały - np na wyjeździe, zloty, długie weekendy etc.. + mocny regulowany uchwyt + rzep na spodzie do bagażnika + bardzo pojemna. Mieści się cały arsenał 0.5l butelek ale te 1L tez można wsadzić i zasunąć pokrywką. + bez problemu przepakowałem cały podręczny arsenał. +/- wielkość zajmowanej powierzchni w bagażniku Litrowa butelka wystaje jak kaczuszka ale z zamknięciem zamka nie ma problemu. Przepakowanie z: Do: I jeszcze jest dużo miejsca. Sponsorem tej torby, jestem sam - dlatego z całą odpowiedzialnością polecam ten produkt. Jestem bardzo zadowolony z przestrzeni którą oferuje. Unpacking: Spoiler
Tomas-sg Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2018 @Domel mój przyszło miesięczny zakup przedstawiłes Podeslesz na PW ile kosztuje torba z wyposażeniem ? ( Czy to zestaw - jeśli tak co w nim jest - jeśli nie to cena samej torby wystarczy i czy brałeś u któregoś z partnerów ? )
Rekomendowane odpowiedzi