daniel87 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam. Poszukuję torby na kosmetyki. Warunki...min. 30cm wysokości i 50cm dł oraz sztywne dno. Może macie jakieś propozycje.
Przem@S Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Na znanym portalu aukcyjnym masz do wyboru do koloru
justynka2 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 na allegro jest tego mnóstwo..
daniel87 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2016 Dzięki, ale tyle to wiem miałem bardziej na myśli polecenie czegoś, czego sami używacie i sprawdzonego...ogólnie po temacie bo zdecydowałem się na torbę Monello Borsa
ewa78 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam. Wybór w sklepach wielki a ma allegro też POZDRAWIAM
daniel87 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2016 Dzięki, nie przypuszczałem że mogą tam byc... temat do usunięcia
coolz86 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 Zauważyłem ten temat i podzielę się swoją opinią odnośnie torby TuningKingz Torba kosztuje 89.90 + wysyłka i zdecydowanie jest warta tej kasy. W rzeczywistości jest naprawdę spora i wejdzie tam na luzie kilka butelek z podstawowym arsenałem, a w bocznej kieszeni na luzie wejdzie fluffy + mniejsza fibra. Jak za tą kasę POLECAM
Jańcio Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 ta torba TuningKingz jakoś dziwnie podobna jak nie identyczna z http://hustlaonline.pl/?product=meguiar ... -kosmetyki Też szukam torby na kosmetyki i chyba kupię Meguiars, znaczek bardziej szpanerski
coolz86 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 Podobna ale patrząc na wymiary jest mniejsza - 24x30x30 Meg`s a TK ma 40x30x30. Zanim kupiłem przeglądałem kilka ofert, porównywałem wspomnianego Megsa, TK, Gyeona i chyba Gtechniqa i TK wyszedł najtaniej za największą pojemność.
Jańcio Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 Faktycznie, Meguiars mniejsza, ale ma dwie kieszenie wewnątrz, można sobie mazidła podzielić w obu fajna jest ta przednia kieszeń np na wełniaka. Myślałem też nad mniejszą torba Gyeona, ale to zwykły wór jest, nie ma żadnych podziałek, kieszonek itp, szkoda, bo mam dużo kosmetyków od Gyeona i byłoby do kompletu.
coolz86 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 W TK też jest w środku kieszonka, mogę porobić dokładniejsze foto wieczorem to wrzucę
dill Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2016 tą sobie zobacz http://mrcleaner.pl/meguiars-duza-torba ... p2359.html , mam bardzopodobna
Jańcio Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Kupiłem torbę Meguiars, dzisiaj dotarła. Solidnie uszyta, wzmocniona, można w nią naładować, czuć moc, przednia kieszeń mieści wełnianka, myślałem, ze jest dzielona, ale jest jedna komora, w środku sa dwie kieszonki. Torba w sam raz na wypad z myciem samochodu, nie za duża, nie za mała. Na dole ma rzep więc nie przesuwa się na wykładzinie bagażnika. Polecam, ja jestem zadowolony.
hesti Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 Na allegro jest tego wszystkiego full !
Gesiu_15 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 W TK też jest w środku kieszonka, mogę porobić dokładniejsze foto wieczorem to wrzucę podeślij foto jeśli można
coolz86 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 Zdjęcia torby Jak wspominałem wyżej, jest to największa z toreb z tych które brałem pod uwagę - Meg`s, Gyeon i Gtechniq za najlepszą kasę. A kierowałem się właśnie rozmiarem przy zakupie żeby była jak najbardziej pojemna. W główną komorę spokojnie wchodzi kilka butelek 500ml, w siateczki po bokach głownej komory pędzelki czy mniejsze fibry, a w kieszeń z przodu spokojnie wejdzie fluffy. A jakość wykonania moim zdaniem jest bardzo OK, nie widziałem torby megsa ani innych ale torba TK jest wykonana z solidnego sztywnego materiału. Od spodu rzep aby torba nie latała po bagażniku. Ja polecam W weekend szykuje się przedświąteczne mycie to wrzucę fotkę z zapakowanym arsenałem.
Gesiu_15 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 Dzięki za foto Jakbyś mógł podeślij foto z kosmetykami ile wejdzie i jak to wygląda
coolz86 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 Zdjęcia torby z arsenałem: W załadowanej torbie znajdują się: - 1 butelka 1L - 2 butelki 947ml - 4 butelki 500ml - 2 butelki ok 500ml - butelka z QD od Duragloss - AG CGP - 2 małe buteleczki z Zymolem V. conditioner i wycieraczka autolandu - Jakieś małe puszeczki i słoiczki Ogólnie sporo, gdyby były same butelki 500ml (są niższe) to na wierzch na luzie weszły by jeszcze mikrofibry. W bocznej kieszonce ręcznik Gyeona 70x90. Dawno nie byłem tak zadowolony z zakupu A jutro 12 stopni i porządne mycie wiosenne
Gesiu_15 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 coolz86, dzięki wielkie za foto Jutro jadę po torbę mam nadzieje że będzie
jarekrk Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 W sumie ostatnio też rozglądam się za czymś bo torba po kraussie jest już dość zniszczona a rupesa jest ogromna ale czasem za dużo do niej napakowywuję i ciężko ją unieść, chciałem jakąś drugą kupić aby trochę ją rozładować i rzeczywiście ta TK chyba najlepsza jeśli chodzi o detailingowe marki, ale może po prostu jakaś torba na narzędzia była by lepsza? http://allegro.pl/black-decker-torba-na ... 57704.html http://allegro.pl/metabo-torba-narzedzi ... 70717.html http://allegro.pl/metabo-torba-narzedzi ... 08068.html - zwłaszcza ta się wydaje super http://allegro.pl/torba-narzedziowa-skr ... 05668.html Wiadomo mniejszy lans, ale może lepiej się sprawdzi?
coolz86 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Z tych które podałeś to jedynie te metabo. Pierwsza i czwarta są niskie i butelki z atomizerami mogla sie nie miescić. Druga metabo jest z kolei troche za duża chyba (70cm dlugosci). Trzecia torba czyli metabo wydaje sie optymalna wymiarami. Ma 28cm wysokości ale nawet jak wrzucisz wyższe butelki (947ml z atomizerem ma ok 32cm) to powinna sie zamknąć. Chociaż ja i tak bym wziął TK bo jest naprawde fajnie wykonana i pojemna
Gesiu_15 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Mam i ja i powiem jest solidnie wykonana Mieszczą mi się wszystkie kosmetyki oprócz bańki z szamponem 5l
Fitte Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 W Tesco są fajny torby termiczne o wymiarach 35x18x35cm w cenie 16zł Z przodu jedna kieszonka na pędzelki, aplikatory albo coś małego. Jedyny minus to brak jakiegoś fajnego detailingowego napisu W środku butelki 2x okrągłe 1L 6x płaskie 500ml 3x okrągłe 500ml 3x PET 250ml na górę spokojnie położyć np. fluffiego
Gregor 29 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 Fitte-trzeba podjechać i zakupić ,dzięki!!!
Moderator Domel Opublikowano 5 Lipca 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 651487 W Tesco są fajny torby termiczne testowalem te torby rok temu.Z termiką nie maja nic wspolnego. Pic na wode fotomontaz. Temp wewnatrz taka sama jak na zewnatrz torby. Ponoc lepsze sa kontenery/pudla styropianowe do przechowywania zywnosci- cos ala catering.
Rekomendowane odpowiedzi