powalla Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 656924 Ile ten QW wysiedzi na lakierze ? Przecież pojawił się na rynku pod koniec lipca, to jakich "testów trwałości" oczekujesz?
mario704 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Trwałość 2-3 tyg.ale mocny proszek z myjni potrafi go zjeść dość znacznie
Geniusz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 656960 Przecież pojawił się na rynku pod koniec lipca, to jakich "testów trwałości" oczekujesz? aaa miałem wrażenie, że już troche dłużej jest na rynku. Nie śledze ostatnio tego wszystkiego tak na bieżąco
maciek-drummer Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Postanowiłem doposażyć swój arsenał woskiem w sprayu. Padło na Carnauba Spray Wax. Kiedyś posiadałem tester poprzednika, jak wiadomo nie był bajkowy w aplikacji i lubił przysychać, tak więc pomyślałem że teraz musi być lepiej Po pierwszej akcji jestem bardzo zadowolony. Aplikacja bezproblemowa, choć na początku troszkę był tępy, ale wynikało to z tego, że go nie dokładnie pomieszałem, później pracowało mi się z nim bardzo przyjemnie, niczym z QD, produkt bardzo wydajny na maskę wystarczyły dwie dozy, na dach chyba trzy, na kolejne elementy po jednej. Do czego się mogę przyczepić to do atomizera, on chyba nie ogarnia gęstości wosku i lubi czasem pluć na boki. Generalnie uważam, że produkt spełnił moje oczekiwania i warto było go kupić, cena też zadowalająca. Pozostawiony efekt jak dla mnie Jakieś tam odbicia Kropelki po letnim deszczyku Po święconej wodzie podczas poświęcenia pojazdów znacznie lepsze Dodam jeszcze, że byłem w szoku jak wosk odpycha brud, któregoś dnia jechałem przez ponad 10 km w deszczu do pracy po mieście. Po wyschnięciu nawet nie było waterspotów, lakier był czysty. Trwałość ciężko mi sprawdzić ponieważ pare razy przejechałem po nim QD, także nie wiem co kropelkuje. Brawo Panowie z Shiny Garage
ShinyGarage Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 mario704, zapach produktu to kokos z odrobiną wanilii i nutą tropikalnych owoców, dobrze wiemy co mieszamy
Michał126 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Czyli - krótko mówiąc - pachnie kobitą
HalskyYOOO Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Pachnie bardzo ładnie nabalsamowaną kobitą
Gesiu_15 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2016 Ponownie zaaplikowałem ostatnio Carnauba Wax Spray + Morning Dew
Slovak Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2016 [ref]Gesiu_15[/ref], to zdjęcia kropelkowania są po MD. Jaki jest sens kłaść QW i od razu QD?
Gesiu_15 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2016 może źle napisałem QW był wzmacniany QD nie od razu
kedar Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 Ale przecież MD sam z siebie powoduje kropelkowanie.
Rekomendowane odpowiedzi