kruger Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Tommy było już pisane że nikt nie trafił z wcześniejszych propozycji a o deironizerze były już propozycje
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Tommy było już pisane że nikt nie trafił z wcześniejszych propozycji a o deironizerze były już propozycje BAT czyli nietoperz krwiopijca DEIRONIZER Faktycznie Nietoperz mocno kojarzy się z Ironami ale my trochę inaczej to sobie wymyśliliśmy Try Again
MATI87 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 ja też obstawiam środek do pucowania gumy i opon
Przybysz Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 W takim razie jakis preparat zwiazany z szybami
Dziki Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Jakiś dressing do plastików wewnętrznych
HalskyYOOO Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Czernidło do plastików zewnętrznych!
jarek89 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Nietoperze żywią się owadami więc będzie to...... środek na owady
suchy3022 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Nietoperze lubią ciemność, czyli coś z przyciemnianiem... Stawiam na AIO/Cleaner
mutra Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 BAT - bumper and tire. do plastików zewnetrznych/opon
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Nietoperze lubią ciemność, czyli coś z przyciemnianiem... Stawiam na AIO/Cleaner BAT - bumper and tire. do plastików zewnetrznych/opon Nietoperze żywią się owadami więc będzie to...... środek na owady Panowie bardzo kreatywnie Dwa razy trafione wśród odpowiedzi, czekamy za trzecim szczęściarzem
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Bez ? I mamy trzeciego szczęśliwca! Gratulacje Panowie jak tylko produkt będzie w pełni gotowy odezwiemy się na PW. Całej reszcie bardzo dziękuje za udział w zabawie. Jeżeli taka forma Wam się podoba to oczywiście przy kolejnym produkcie pobawimy się znowu! BAT INSECTS KILLER - pełna nazwa tego specyfiku
radek7155 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Udało się aż sam w to nie wierzę Dodane po 36 sekundach: Udało się aż sam w to nie wierzę
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 To kiedy nastepna tura ? Ciężko określić na pewno damy znać ale chyba musimy wymyślić coś trudniejszego Udało się aż sam w to nie wierzę Dodane po 36 sekundach: Udało się aż sam w to nie wierzę Radek chyba masz jakiegoś informatora dwa produkty dwa trafienia. Gratulujemy !
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2016 Były wiadra, czas na naszego nowego zwierzaka. Poniżej mała zajawka jak to wszystko wyszło Sam produkt powinien pojawić się w okolicach 6-7 czerwca
HalskyYOOO Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2016 o idealnie, akurat mam co nieco do usunięcia
Gesiu_15 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2016 Good Stuff, będą jakieś testery ? Ciekawe jak będzie sobie radził z tym robactwem
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2016 Testerów nie przewidujemy . Sam produkt jest skuteczny a zarazem nie narusza wosków
jarek89 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 To co, kiedy możemy próbować nowy dobry towar?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 To co, kiedy możemy próbować nowy dobry towar? Jarek na dniach, jak będzie gotowy do wysyłki odezwiemy się
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Tire Dressing Black Mamba Shine Version co Wy na to? Produkt byłby uzupełnieniem oferty dla entuzjastów którzy preferują mocniejszy efekt na oponie
Gesiu_15 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Good Stuff, ten kto będzie chciał oponę błyszczącą to będzie strzał w 10 , mnie się podoba efekt matu czarnej opony Popracujecie nad tire cleanerem do opon którego brakuje u was w ofercie
tazman Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jestem za, uwielbiam mambę za trwałość ale czasami brakuje mi w niej połysku opony. Mamba zwykła i shine to byłby dla mnie zestaw idealny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi