piotro Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Głownie 1500 albo 2000 Taka maszyną robiłem: https://www.jula.pl/catalog/narzedzia-i-maszyny/elektronarzedzia-i-maszyny/szlifierki/elektryczne-szlifierki-oscylacyjne/szlifierka-mimosrodowa-010078/
MatthewG Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Brawo, bardzo solidna relacja
Szymon_Lodz Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 super wyszło. ta rysa na drzwiach to tylko papierkami była potraktowana i zniknęła?
piotro Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Nie ta rysa została niestety trochę się zmniejszyła ale została. Była bardzo gruba.
Blacha8 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Świetna robota, widać jak lakier odżył. Btw. Na lato BBS RS i będzie miód
mbieniek Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zawsze dobrze się ogląda klasyczne prawdziwe beemki, a tutaj podejście wykonawcy porządne i rezultat świetny ! Piękne auto. Ile godzin spędziłeś na wszystko? Ten zagłowek kierowcy - pan Walter chyba używał brylantynki? (Świetnie by było jakby ktoś tutaj jeszcze zarzucił jakieś E32... Najlepiej to importowane z Japonii Nigdzie się nie przebiles papierkami? z maski schodzi klar Wcale nie sugeruję że schodzi bo jest już za cienki Bo o ile dobrze pamiętam moja też chorowała na łuszczycę.
piotro Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 ... Wcale nie sugeruję że schodzi bo jest już za cienki Bo o ile dobrze pamiętam moja też chorowała na łuszczycę. No właśnie co to z tymi BMW jest? Bo kumpel ma srebrną piątkę ale już nowszą i tak samo na masce klar już schodzi. Tak słaba ta warstwa klaru jest?
gregoryffm Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 ... Wcale nie sugeruję że schodzi bo jest już za cienki Bo o ile dobrze pamiętam moja też chorowała na łuszczycę. No właśnie co to z tymi BMW jest? Bo kumpel ma srebrną piątkę ale już nowszą i tak samo na masce klar już schodzi. Tak słaba ta warstwa klaru jest? Na wszystkie BMW, które widziałem, bardzo niewiele egzemplarzy miało problemy ze schodzącym klarem. Zazwyczaj były to auta mocno zaniedbane, które stały długo na zewnątrz, albo takie, których dotknęła ręka lakiernika-amatora. Piotro, sprowadziłem niedawno dla siebie bardzo podobny egzemplarz z tą różnicą, że jest w Calypsorot i ma 1/3 przebiegu tej srebrnej. Wyposażenie też welur jak u ciebie. Powiedz jak poradziłeś sobie z fotelami, a szczególnie z kanapą i wytartymi (wyślizganymi) fragmentami? Czym potraktowałeś podsufitkę? Daleko mi do speca detailingu, ale efekt końcowy Twoich prac bardzo mi się podoba. Pozdrawiam
piotro Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 ... Wcale nie sugeruję że schodzi bo jest już za cienki Bo o ile dobrze pamiętam moja też chorowała na łuszczycę. No właśnie co to z tymi BMW jest? Bo kumpel ma srebrną piątkę ale już nowszą i tak samo na masce klar już schodzi. Tak słaba ta warstwa klaru jest? Na wszystkie BMW, które widziałem, bardzo niewiele egzemplarzy miało problemy ze schodzącym klarem. Zazwyczaj były to auta mocno zaniedbane, które stały długo na zewnątrz, albo takie, których dotknęła ręka lakiernika-amatora. Piotro, sprowadziłem niedawno dla siebie bardzo podobny egzemplarz z tą różnicą, że jest w Calypsorot i ma 1/3 przebiegu tej srebrnej. Wyposażenie też welur jak u ciebie. Powiedz jak poradziłeś sobie z fotelami, a szczególnie z kanapą i wytartymi (wyślizganymi) fragmentami? Czym potraktowałeś podsufitkę? Daleko mi do speca detailingu, ale efekt końcowy Twoich prac bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Mi też jeszcze daleko hehe wiec się nie przejmuj Bardzo fajny kolor z tego co widzę napewno będzie bardzo wdzięczny jak się do niego odpowiednio przyłoży Co do kanapy i foteli to w sumie ona nie miała jakoś dużo przetarć nie była rozdarta. Była po prostu brudna bardzo. Jedynie w jednym miejscu drut wychodził. A co do tych wyślizganych miejsc chodzi Ci o te takie tłuste miejsca? Jeśli tak to do potrzebowało kilkukrotnego prania no i cieplej wody dużo żeby tłuszcz się ruszył Tak jak na zagłówku widać Podsufitkę prałem tym co fotele lecz nie odkurzaczem tylko że tak powiem metodą na pieluchy Trochę się namęczyłem żeby ją wyciągnąć z auta. Jak masz jeszcze pytania pisz pw Z chęcią zobaczę ta 5tke
Rekomendowane odpowiedzi