jorgus Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 to przecież Rafał pisze że jest otwarty na propozycje więc wpadnijcie na forum i dogadajcie jakąś sobotę i po krzyku -lokal Rafał ma i udostępnia można polerować do rana rozpali się grilla i zawsze coś można przekąsić ,tylko muszą być chętni bo inaczej to "dupa blada" -cytat z Kilera2
Swiety Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ja jestem za tez cos na grilla mogę przynieść
Muti Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Panowie,co jest z wami? Cisza,nikt się nie odzywa...może jakieś spotkanko?
wkr Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 ja bardzo chętnie, ale wczoraj wybyłem z ZG
bartoss Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. I ja chętnie się spotkam. Dopiero przymierzam się do odświeżenia swojego autka, chętnie podpytam co i jak. Ktoś moje autko wcześniej chyba nieumiejętnie polerował, albo najzwyczajniej czas zrobił swoje. Na razie jestem całkowicie zielony. Jeżeli czas pozwoli to troszkę się podszkolę czytając forum, no ale wiadomo, czytanie to nie to samo co rozmowa na żywo i praktyka. Pozdrawiam wszystkich
JoGie36 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ja też chętnie sie spotkam, mam już dosyc spory zestaw kosmetyków, polerke, coś tam działam Pozdro
Swiety Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 nie ma problemu paru fachowców mamy tutaj:) Pogadamy z Rafałem i zobaczymy co on na to
Muti Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie,ja teraz w piątek wyjezdzam na tydzień,także jeżeli Wam się nie spieszy to ja też chętni bym wpadł
Piciosz Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Zrobiło się ciepło to czas na spota 11 maja (piątek), Tesco przy Słowiańskiej, między myjnią, a gokartami. Nie przewiduję żadnych atrakcji, co najwyżej płukanie tygodniowego carbona, ale to trzeba będzie na neo przejechać bol tesco ma paskudną wodę. Zapraszam
maasbracht Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Ok.W najgorszym przypadku pojawię się
Piciosz Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 W prognozie jest burza, jak będzie padać to ja odpuszczam. Unikam deszczu autem ostatnio
tetrus Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Jesli spotkanie nadal aktualne, to byc moze uda mi sie dotrzec. Szansa jest 50/50
Jedras_GW Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Szkoda kurde że tak późno wlazłem na ten dział, z chęcią bym wpadł na bajerę w Gorzowie
bartoss Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Szukam, kogoś z Zielonej Góry z miernikiem lakieru, chcę troszkę poskrobać swoje autko, ale widzę kilka wątpliwych miejs, nie chciałbym przecholować. Oczywiście jeżeli będzie trzeba to się odwdzięczę. Chętnie się spotkam z wiarą z Zielonej Góry i okolic, na jakąś bajere, dopiero zaczynam przygodę z autodetailingiem (a konkretnie przymierzam się do pierwszych czynności:)), może się czegoś nauczę.
Piciosz Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Cisza u nas, może spot w GW ?
Jedras_GW Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Piciosz, jak bedziesz w GW zagadaj do mnie na GG, jakoś się tam zgadamy.
Magnes Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Też chętnie przyjadę podpatrzeć lepszych.
Magnes Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Kto jest z lubuskiego? Mam do oddania 2 bony na 100 i 150zł na zakupy w detailer.pl Jest ktoś chętny z lubuskiego?
Maxior Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 duzo ludzi to z lubuskiego niema
tetrus Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Lubuskie stawia na jakosc, nie ilosc ;-)
Magnes Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Ja i tak nie wykorzystam a może komuś się przyda... Na obecną chwilę żadnen jeszcze nie jest wykorzystany. Napiszcie tylko kto, co i jak wykorzystał
Rekomendowane odpowiedzi