Jump to content

Naprawy typu smart Warszawa lub okolice.

Recommended Posts

Posted

Witajcie.

Czy ktoś z Was może zna dobrą firmę/warsztat specjalizujący się w naprawach typu smart i może z czystym sumieniem polecić? Mam do usunięcie dwie ryski na samochodzie, kolor nie metalik, granatowy (Opel Astra G). Oczywiście mogę tak jeździć i w niczym to nie przeszkadza ale jestem trochę pedantyczny i nie chcę mieć rys na samochodzie, zwłaszcza że o niego dbam. Nie ma sensu malować całych elementów dla dwóch rysek (do podkładu) o długości 5cm. Niestety opinie o tego rodzaju firmach słyszałem różne dlatego chciałbym prosić Was o pomoc, być może ktoś ma doświadczenie z tego typu usługami w Warszawie i okolicach. Będę wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam.

• 4 weeks later...
Posted

Pokaż jakąś fotkę jak to wygląda? Może zaprawka da radę i później spolerowanie elementu,ale to jest w tym momencie wróżenie z fusów,a szklana kula nie jest w stanie tego wywróżyć :)

Posted

Miałem robionego spota po obcierce parkingowej w S-Plus na Łopuszańskiej i zrobili bez zastrzeżeń. Jak coś to mam na kompie zdjęcia przed/po.

• Moderator
Posted

Crockett84, pokażesz te fotki?